hvordan man kan identificere redde vejrtrækning

Korrekt udførelse af rednings vejrtrækning er afgørende i alle tilfælde , hvor en person har stoppet med at tage åndedrag , da en mangel på ilt kan give hjerneskade inden for få minutter . Rescue vejrtrækning-hvilket kan gøres ved sig selv eller som en bestanddel af CPR-sker , når et offer er bevidstløs og kan ikke trække vejret på egen hånd , men har en puls . Det er meningen skal fortsætte indtil den civilt beredskab ankommer

Du skal bruge: .
Førstehjælp uddannelse
. Latexhandsker .
Åndedrætsværn .

hvordan man korrekt Perform Rescue vejrtrækning på en voksen1 .
Vær sikker på at du har brug for at udføre redde vejrtrækning . Check for en puls og blidt tryk eller skub den person , mens højlydt spørger : "Er du okay ? " Hvis personen ikke reagerer , den voksne er bevidstløs og har brug for førstehjælp . Hvis der er en puls , men personen ikke reagerer , skal du ringe 911 eller ringe til alarmtjenester , før du fortsætter videre .
2 .
det kontrolleres, om den voksne trækker vejret . Se om brystet er stigende og faldende normalt . Sæt dit øre et par inches over personens mund og næse til at lytte til alle lyde åndedræt . Mens placeret med øret tæt på ansigtet , også undersøge, om du føler, at luften bliver udåndes gennem næsen eller munden . Hvis du opdager, at de voksne ikke trækker vejret , men har en puls , skal du begynde kunstigt åndedræt .
3 .

Læg personen i den korrekte position . Hvis der ikke er nogen åbenlys nakke eller rygskader , skal du placere den voksne på ryggen på en flad, hård overflade , og sørg for at ingen objekter er under kroppen . Forsigtigt vip hovedet tilbage , så hagen er reaktionseffekt en smule op. Dette vil bidrage til at åbne luftvejene og gøre redning vejrtrækning mere effektiv . Med din pegefinger , indersiden af munden let knalde at klare det på nogen forhindringer .
4 .
Klem næsen lukket og begynder at tage en normal åndedrag . Tag en normal indånding og inhalere gennem munden , fylder dine kinder med luft , lige som hvis du var klar til at sprænge en ballon . Dette er den luft du vil blæse i den anden persons lunger at puste dem , når der udføres redning vejrtrækning .
5 .
Start mund-til-mund respiration . Mens du holder næsen lukket , placer din mund over ofrets , hvilket skaber en tæt forsegling , og langsomt udånder . Watch for at sikre, brystet er stigende , da offerets lunger fyldes med luft . Hvis du støder på modstand , er åndedrættet ikke kommer ind i ofrets luftveje . I dette tilfælde , stop og re-vippe hovedet med henblik på at åbne luft gange . Hver gang du giver en ånde, trække sig væk for at lade luften blive bortvist fra ofrets lunger , før der gives en anden ånde . American Heart Association anbefaler en redning åndedrag hvert 5 sekund , for i alt 12 åndedrag per minut .

6 .
Fortsæt med at give redde indåndinger, indtil hjælpen kommer . Mund-til-mund genoplivning manuelt cirkulerer ilt rundt i ofrets krop og reducerer risikoen for større hjerneskade og udvide tidsramme for akut respondenter at ankomme og transport af person til hospitalet .

Tips og advarsler


 • Latex handsker og åndedrætsværn beskytter begge parter mod sygdom og skabe en mere sanitære mund til mund vejrtrækning situation .
 • Hvis personen ikke har en puls , udføre CPR i stedet for redning vejrtrækning .
 • Hvis personen har en puls , ikke udføre CPR .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.