hvordan man kan købe bæredygtige træprodukter

Som forbruger er det din pligt at vælge produkter, hjælpe med at beskytte miljøet for fremtidige generationer . At lære at finde og købe bæredygtige træprodukter er ikke så svært , som du måske tror . Med en lille smule tid og kræfter , kan du sove nemmere at vide, at du laver din del for at hjælpe miljøet . Læs videre for at lære hvordan man køber bæredygtige træprodukter
1 .
Forstå hvad der gør træ bæredygtigt. Bæredygtig kan betyde forskellige ting , afhængigt af typen af træ . Bambus anses for bæredygtig , fordi den vokser så hurtigt og er let genopfyldes . Træer som eg eller birk kan være bæredygtig , så længe virksomheden anlæg nye træer til at erstatte dem, det skærer ned .
2 .
Stick tæt på hjemmet . Traditionelle træprodukter er nødt til at gøre en masse rejser for at komme til din hoveddør . Vælg lokale træprodukter når det er muligt at holde omkostningerne nede og holde små producenter i erhvervslivet . Købe lokale kan du også holde tættere øje med , hvor dit træ kommer fra , og den praksis i forbindelse med dets produktion .

3 .
Spørg , hvordan træet blev håndteret . Når du køber bæredygtige træprodukter , der er meget mere på processen end blot genplantning nogle træer . At vælge den mest grønne -venlige indstilling , du vil have noget , der ikke er kemisk behandlet eller forarbejdet , og det har været luft tørret. Denne bruger mindre energi og holder træet ren og ren .
4 .
Kom til hjertet af det . Mange producenter er omfavner mere miljøvenlige midler til produktion , men det betyder ikke altid, at de har miljøets bedste interesse på hjerte . Spørg masser af spørgsmål for at sikre , at producenten ikke blot bruger en vis mængde af provenuet til at støtte lokale skovbrug bestræbelser , men går ud af sin måde at beskytte de vilde dyr , der lever der .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.