hvordan man kan leve en kulstoffattig liv

En kulstof -fodaftryk vedrører effekten , at menneskelige aktiviteter har på miljøet . Den måler mængden af drivhusgasser produceret i enheder af kuldioxid . Lave små liv ændrer går en lang vej til at gøre en forskel for miljøet . En bonus er , at et flertal af de ændringer, du kan gøre mod en kulstoffattig liv vil få store sundhedsmæssige fordele for dig
1 .
Brænd færre fossile brændstoffer og bruge muskelkraft i stedet . Gå , cykel eller tage offentlig transport til din pendler . Kombiner ærinder , når du er nødt til at køre , og finde en delebil til at deltage i arbejde .
2 .
Spis mere eftertænksomt . Erstatte en eller flere af dine ugentlige måltider med en kødløs mulighed . Vælg mindre forarbejdede fødevarer , eller skifte til køb økologisk , fritgående kød .

3 .
Drik vand fra hanen i stedet for at købe flaskevand . Køb en vand filter, hvis du er bekymret for kvaliteten af vandet fra hanen .
4 .
dig fri fra junk mail og mindske behovet for papirforbrug . En simpel søgning på nettet vil føre dig til en opt -out- formular til at sende til markedsføring præference organisationer ( se Resources nedenfor) .
5 .

Reducer den mængde vand, du bruger i dit hjem . Din lokale isenkræmmer har vandhane beluftere og højeffektive brusehoveder , som vil reducere din utility regninger .
6 .
Installer kompakt fluorescerende pærer for at spare penge , bruge mindre energi og forurener mindre . Disse lav- kviksølv pærer er let tilgængelige og kommer i en række muligheder for jeres lamper.
7 .
Informere dig om at erstatte kommerciel pesticider med ugiftige muligheder . Dette vil reducere forureningen til vores vandressourcer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.