hvordan man kan overbevise nogen til at stoppe med at ryge

Rygning er en grim afhængighed , der ikke kun forværrer sundhed ryger og også gør ondt disse aroung dem . Overbevise nogen om at stoppe med at ryge på trods af de indlysende risici , er vanskelige, og er almindeligt vanskeligt . Kendskab til nogle måder at gå om at overbevise nogen til at stoppe med at ryge , vil hjælpe med at give dig retning og vil bedre chancer , de rent faktisk vil holde op
1 .
Vis dem, hvad deres lunger ser ud . Mange mennesker har enten ikke tror eller ikke kan visualisere skader og skader rygning gør ved deres lunger . Vise dem et billede vil hjælpe dem fysisk se , hvad rygning gør . Billeder af rygere lungerne sammenlignet med raske lunger kan findes på internettet og i nogle sundhedsmæssige bøger .
2 .
gøre dem opmærksomme på de sundhedsmæssige risici . Selv om det er svært at overse alle advarsler på pakkerne og reklamer på tv , stadig gøre rygeren klar over de sundhedsmæssige risici forbundet med rygning . Du kan opleve, at rygeren ikke fuldt ud kender de sundhedsmæssige risici , de tager . Et forhøjet niveau af bevidsthed giver også mulighed for rygeren at være bedre rustet til at modstå indtrængende , hvis de vælger at stoppe med at ryge .

3 .
Demonstrere dem , hvem deres rygning vil påvirke ( direkte og indirekte ) . Enhver, der er omkring en ryger , kan blive tvunget til at indånde passiv rygning , og det sætter deres helbred i fare . Hvis rygeren er en forælder , taktfuldt udtrykke dem , at deres rygning kan tage væk kostbar tid med deres børn og kære .
4 .
Læg besparelserne . Observer , hvor meget de bruger på cigaretter i en uge og give dem tal for et år . Rygning er ikke kun en usund vane , det er også en dyr en . Penge er en stor motiverende faktor for de fleste mennesker , og det kan være lige det skub , de behøver.
5 .

Bliv vedholdende . Til tider kan det virke som om du ikke får igennem, men konsekvent vedholdende er nøglen , når de forsøger at bryde en afhængighed . Afstå fra opbakning ned fra din position eller bliver en katalysator . Give afkald på den person kun vil lade dem vide, det var ikke så vigtigt for dem at holde op fra starten .
6 .
Har en intervention . Det kan virke voldsom , men der er styrke i tal . Leje en professionel facilitator eller rådgiver, kan det være klogt , da dette vil gøre dem tage begivenhed alvorligt . Vær klar med masser af opmuntrende kommentarer og at omgive person med støtte efter de er blevet konfronteret med.

gode råd og advarsler


 • Prøv at plukke ud at ryge alternativer sammen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.