hvordan man kan passere gas og gå upåagtet

Passing gas på offentlige steder kan betragtes som grov selvom det er en beklagelig kendsgerning , at mindst én gang i dit liv , blæser ud i offentligheden er ikke altid et spørgsmål om valg . Nogle af de offentlige steder , som er fælles steder for flatulens omfatter købmandsforretninger , elevatorer , biografer , sportsbegivenheder , biler , busser og auto forhandlere . To funktioner er involveret i ulovlige pruttet . Overvej først lyden faktor , så beskæftige sig med potentialet for skadelige lugt

Du skal bruge: .
Gas .
Sukker-fri slik ( valgfrit, anbefales til høj potens ) .
Hårdkogte æg (ekstraudstyr ) .
Øl ( ekstraudstyr) .

Broccoli ( ekstraudstyr) .
Bønner ( ekstraudstyr) .


1 .
Udvikling af en moden flatulent kræver, at du først nødt til at gære en . En række fødevarer kan ofte medføre opbygning af gas , såsom bønner , hårdkogte æg og øl . Erfaringen har vist, at det bedste våben valg er sukker-fri slik , især fudge og chokolade .

2 .
at vælge en hjemmeside til at lede gas er ikke altid bestemmes af skuespilleren . Lad os starte med dagligvarebutikker . Det bedste sted i en købmand er den frosne mad midtergangen . Start med at åbne døren stå , så bevidst smide en mønt på gulvet i nærheden af fryseren og bøje over med din bagdel inden for døren . Normalt , fryseren støj er tilstrækkeligt til at forhindre gas identifikation . Også den kolde luft er langt bedre til at skjule duften end varm luft . Produkterne gang er en anden glimrende lanceringen site .
3 .
erkender afslørende tegn kan anerkendes for passende blæser vinden . Prøv at holde tilbage en prut , men ikke helt . Du kan normalt fortælle en særdeles stærk man kommer på den varme faktor . Mest hot prutter , der slipper ofte stærke .
4 .

skjuler lyden kan være svært. Måder at dække op lyden omfatter (men er ikke begrænset til ) hoste højlydt , råber " Av ! " ved at foregive at have lidt et alvorligt smertefuld krampe i en af dine ben eller latter højlydt. Laughing kan give bagslag men hvis lugten er snusede af andre , fordi folk vil synes, at du lo om prut .
5 .
løfte ben lidt , mens du sidder i en stol udgør en særlig problemstilling . Hvis du gør det kan faktisk medføre en rislende virkning , som , når udgivet en lille , bliver det umuligt at holde tilbage , selv om det er til tider lykkes . Resultaterne af at bruge gas lindring piller er ikke idiotsikker .
6 .
udblæsning i en bil er udfordrende , især hvis du er i passagersædet ved siden af føreren . Skjule din prut måske være muligt, hvis du strammer dine muskler og squishing dine balder hårdt ned i sædet pude til mundkurv lyden . Din beskidte gerning 's støj kan dækkes op , hvis du deltager i samtalen med forsædepassageren . Et andet trick er at anmode om, at klimaanlægget være tændt eller åbne en ryg vindue .

gode råd og advarsler


 • Passing gas blandt venner er som regel OK . Gør det mens ledsaget med en ven i samme butik midtergangen er en god for rekreation , men passerer gassen er bestemt ikke en tilskuersport . Pruttet kan være en god måde at kunne bryde isen med en ny ven eller kæreste .
 • skyde skylden på en ven til din prut , når du var den, der gjorde det kan alvorligt skade en venskab .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.