hvordan man kan rense op efter en oversvømmelse !

Mange har fået ramt med voldsomme regnskyl og oversvømmelser i Midtvesten i år . Nogle har haft deres køretøjer neddykket under vand , og andre har kun lidt oversvømmede kældre . Eventuelle vandskader kan være ødelæggende , især når din forsikring dækker ikke oversvømmelser

Du skal bruge: .
Bleach
Desinfektionsmiddel renere .
Baking Soda .1 .
advarsler !
Når de fleste af området sker , er det sandsynligt, at du bliver nødt til at arbejde alene eller sammen med et familiemedlem eller to , fordi alle er optaget oprydning . Følgende er advarsler , der kan redde dit liv !
* aldrig træde ind i vandet , medmindre du er sikker på at det ikke leve med strøm!
* Brug gummisål sko selv , mens du går rundt i fugtige områder .
* Vent , indtil vandet begynder at aftage hvis det er muligt , før du starter din oprydning .
* Undgå ridning , kørsel eller gå gennem en oversvømmet område , fordi man ikke kan være sikker på , hvad der er under overfladen .
* Ring på en professionel elektriker eller el-selskab repræsentant til at fjerne døde linjer i din have eller fix mistænkte kredsløb i dit hjem .
* Arbejde med den antagelse, at vandet er forurenet , og noget mad , der er blevet berørt af det , bør smides ud .
* Vask noget tøj , der har fået våde .
* Indse at gnavere , slanger , og andre små væsener kan være døde eller fanget i din kælder eller andre områder som din garage . Støje at skræmme de levende dem og bære beskyttelseshandsker at afhente nogen døde
* Kør ikke elektriske apparater , der kan være vådt eller fugtigt-. afmontere alt, hvad der kunne have været i vand og lad tørre grundigt før bruger det , eller endda teste den . Grundigt betyder dage! Hvis du ikke er sikker på , virkelig dybt seks det !
* Brug ikke lightere eller gnister enheder, hvis der er nogen mulighed for en naturlig gasudslip .
* Tag noget tæpper eller tæpper uden ASAP til enten slange ned og tør , eller bortskaffe .
* For at undgå yderligere skader på træmøbler-lad det tørre i skyggen udenfor eller i et tørt rum i huset , fordi solens hurtigtørrende kunne kæde træet
* Når vandet har trukket sig tilbage , og . gulvet er relativt tør , vend våd møbler hovedet hvis det er muligt .
* Når gulvet er relativt tørt , der er nedsat en fan-fra jorden-og lad det hjælpe tørre ud i området. Sæt den op på toppen af en stor effekt plastkasse eller trådkurv og drapere alle ledninger højt oppe .
* Brug en pære adapter til at konvertere de faste pærer i stikkontakter , så du kan tilslutte ting i højt op , hvor det er tørt .
* Brug anlæg kroge i loftet stråler af din kælder eller højt på væggene så du kan drapere forlængerledninger højt op ud af en eventuel fugt eller fremtidige vand nedsivning.
2
oprydning : .
* Så snart vandstanden aftage start oprydning og udtørring
* Når oprensning mugne områder , sørg for Området er godt ventileret og få muggent poster uden så snart du kan .
* Fjern eventuelle aflejringer . Spul hvad du kan uden .
* Vask snavset eller mugne materialer med ikke-fosfat
universalrengøringsmidler .
* Hvis du har en HEPA filtreret tomrum , bruge den i mugne områder . Må ikke bruge en almindelig støvsuger , fordi det vil sprede skimmelsporer i hele området.
* Desinficer områder og materialer efter rengøring så meget som du kan først at hjælpe effektiviteten af desinfektionsmiddel .
* Lav en desinficerende med 1 /2-1 kop husstand klor blegemiddel per gallon vand . Læg i en sprayflaske til at behandle vægge og gulve .
* Brug en desinficerende rengøringsmiddel , såsom Pine Sol , blandet omkring 1 del desinfektionsmiddel til 3 dele vand og brug i en sprayflaske .
* Brug ikke klimaanlægget , fordi det kan sprede skimmel og støv forurenende stoffer .
* Brug en støvmaske , beskyttelsesbriller og beskyttelsestøj på ben, arme , fødder og hænder , mens oprydning snavs . Gummihandsker er bedst til at afhente ting , der kan være forurenet . Vær sikker på at vaske hænder og ansigt ofte
* Vær opmærksom på , at huse bygget i 70'erne og tidligere kan have bly- baseret maling
3

Tørring op ! . :
* Jo hurtigere du kan få tingene tørret op , jo bedre! Det vil forhindre råd og svamp .
* Fremskyndelse af tørringen vil spare en stor del af dit træ og forhindre strukturelle skader .
* Fjern våd isolering og kassér , men ikke erstatter isolering eller andre belægninger , indtil træ rammer er tørret ud så meget som muligt .
* Flyt rundt på tingene ud af fugtig pletter hvis det er muligt og holde flytte tingene rundt for at forsikre alt bliver tørret ud .
* Opsætning et par fans til at holde luften bevæger sig og tørring !

gode råd og advarsler


 • Da jeg er i færd med at rydde op vores kælder , vil jeg blive tilføjet ting, som jeg finde ud af om dem selv .
 • Vær forsigtig og arbejde sikkert !
 • En af mine venner på eHow , opkaldt Grouch , foreslår at bruge bagning soda til at kontrollere lugte .
 • Jeg har bemærket, at når jeg gør den stærkere opløsning af desinfektionsmiddel og vand i en sprayflaske , hvis jeg spritz det foran blæseren i retning af luftstrømmen , Det er ligesom sprøjtning luftfrisker uden alle de whatevers i det ! Det er også får desinfektionsmiddel rundt i lokalet hurtigt !
 • Størstedelen af denne artikel, er dybest set advarsler . Må se børnene-de synes, det er et godt tidspunkt at spille i vandet og have det sjovt , men det kan være meget farligt . Under vand ting som planker eller uset forhindringer kan banke et barn ned og skubbe dem under . Vær venlig at holde øje med alle børn derude-også selvom de ikke er din
 • Hold konstant kontakt med nogen, der er handicappet eller ældre ! . Check in med dem hver par timer .
 • Vær forsigtig , hvis du går igennem oversvømmelse beskadiget værelser , især i ældre huse . De strukturelle integritet af væggene kunne blive svækket , så lyt til en usædvanlig knirkende .
 • Vær forberedt på at komme ud ASAP ! Ikke alle fare er indlysende eller tilsyneladende !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.