hvordan man kan skjule og baghold i skoven

. Hvis du nogensinde bliver kidnappet og taget fra civilisationen dette er din chance for at få overhånd

Du skal bruge: .
Awareness
Courage .


1 .

bliver tvunget væk fra folk, er skræmmende , fordi du føler, at der vil være nogen hjælp og ingen til at høre dine anbringender . Du skal dog huske at der vil være ingen til at høre skrigene fra de kidnapper enten ! Du kan vinde denne ene . Så først Husk der er ingen til at hjælpe kidnapper ude i skoven ! Du kommer til kontrol over situationen .
2 .
Når du føler du er ankommet til et sted , du vil have dækning begynde at slå eller sparke på din kidnapper indtil stop bilen . Så snart det holder op , og du kan gøre så hop fra bilen . Løb for en kort måde og derefter skjule . Må ikke køre så langt du vil ikke være i stand til at finde vej tilbage .
3 .
Hvis du er bundet så når kidnapper ankommer på deres sted, valg , du bliver nødt til at blive føjelige og tigger om at øge deres tillid til vil du ikke kæmpe . Dette er kun , indtil du har din første chance . Når du har den første chance løbe og gemme sig .

4 .
Bo stille mens der i skjul , indtil du kan bestemme , hvor kidnapper er . Når du er klar over , hvor personen er det er , når du tager kontrollen . Sig til dig selv spillet er nu dit . De er bange , fordi de ikke ved, hvad der vil ske næste .
5 .
Se dig omkring . Hvis du kan finde en stor sten , som du kan have i den ene hånd tage det og holde det tæt til kroppen skjult . Hvis du stille og roligt kan flytte fra din skjulested og nærmer kidnapper bagfra bruge rock til bash i ryggen af hovedet . Ikke bare trykke på det. Hårdt ramt ! Du vil have dem ud og ikke komme op at komme efter dig . Hvis du derefter skal ramme dem igen , indtil de ikke længere kommer til at stå op .
6 .

Hvis du finder en del inden for din rækkevidde gribe fat i den og hold fast . Efterlad dine gemmested og nærmer kidnapper bagfra . Sving led med fuld kraft i bunden af kraniet bagfra . Dette er for at gå til knock out . Sørg for, at de er slået ud og ikke bare spille død .
7 .
Grib tasterne og hoved for bilen eller lastbilen. Hvad de bragte dig i. Tag den ! Må ikke bekymre dig om at forlade dem bag . Nogen kan komme tilbage til dem senere .
8 .
Hvis du skal skjule ud gennem en periode ændre din skjulested med få minutters mellemrum . Prøv at holde en cirkel , så du ikke farer vild fra hvor du er. Bruge nogen våben du kan få fat på. Du kæmper for dit liv .

9 .
Pointen er at skjule og angribe . Sørg for at du ikke behøver at flytte langt , når du er klar til at angribe . Dette vil give kidnapper for meget tid til at høre dig komme . Du ønsker det skal være en overraskelse . Hvis kidnapper har et våben være sikker på at tage den med dig . Brug det, hvis du skal .
10 .
Hvis angriberen er tæt bag dig, og du kan ikke skjule for øjeblikket så se , hvor du skal hen, og vælg en naturlig våben til at falde på . En sten kan du få fat i eller en legemsdel. Fall som du snublede , og når de tager dig bagfra medbringe dit eget våben op i templet i angriberen eller under deres hage . Bring det op og slå gode og svært at gøre så meget skade som du kan.
11 .
Når de er nede du tager kontrol over alle våben -og forlade området . Retur til bil eller lastbil . Hvis du ikke kunne få nøglerne , og de er ikke i bilen skal du sørge for at deaktivere køretøjet , så de kan komme efter dig senere . Kig under bilen og trække eventuelle ledninger eller slanger du kan se . Hvis det er låst så nå under instrumentbrættet bord, og træk løs alle de ledninger du kan nå . Nu kan du fortsætte din rejse , og de kan ikke komme efter dig nogen hurtigere , end du bevæger dig . Det meste af den tid, du gerne vil have bilen i din kontrol .

gode råd og advarsler


 • kampen smart .
 • Skjul og angreb.
 • træffe alle våben for dig selv .
 • Vær ikke bange for at tage en chance .
 • Må ikke bevæger sig for langt ind i skoven .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.