hvordan man kan spare energi på en skole

Skoler ifølge deres natur er energi slagtesvin , store værelser , højt til loftet og Alene størrelsen betyder en stor strømforbrug og regninger . Skæring energiforbruget kun 10 procent kan spare tusindvis af kroner om året . At være bevidst om forbruget er en god start , men med nogle få ændringer , kan en skole gøre sin del for at spare
1 .
Identificere problemområder i varme -og kølesystemer . Kanaler skal være klar , så luften kan flyde effektivt og termostater skal stå på en indvendig vægge for at mindske virkningerne store vinduer kan have . Set faste regler for termostat indstillinger , og som kan ændre dem .
2 .
Drej ubrugt elektrisk udstyr ud i slutningen af skoledagen . Computere til venstre på anfordring , forbruge lige så meget energi , som når nogen arbejder på dem . Kig efter yderligere emner , der ikke har grund til at være på og skabe en tjekliste til at kontrollere noget er på efter timer .

3 .
Installer en lys kontrolsystem , der kan overvåge aktivitet i løbet af dagen og tænder for lyset slukker automatisk , når ingen er i nærheden. Motion kontrolleret belysning er også en stor sikkerhedsfunktion, der kan advare myndighederne til en uvelkommen gæst .
4 .
Start en elevgruppe til at identificere forkert energiforbrug og se efter apparater tilbage på slutningen af dagen . Få dem til at tale med andre studerende om, hvordan alle kan spare energi og hvordan . Yngre studerende kan drage stor fordel ved at lære korrekt brug og bevaring tips, de kan bruge hele deres liv . Har de studerende skrive en liste over yderligere ideer til at spare energi og gøre dem en større del af løsningen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.