hvordan man kan tabe sig for god

Har du prøvet næsten alle vægt pille på markedet, og stadig ingen held . Er du træt af at kigge på hver eneste elses krop . Nå vi kommer til at ændre det lige nu
1 .
at tabe dig , skal begås først og fremmest at ændre sig, hvis du ikke er villige til at bakke ud af mad og motion ordentligt du ikke rigtig begået . Jeg foreslår, har nogen hold dig til regnskab over nogle små forpligtelser , som du kan gøre for at komme i gang . Jeg forstår det let at komme modvirke forsøg på at gå køre bare en fjerdedel af mile , når alle andre passerer dig på sporet .
2 .
at begynde at spise mindre måltider du skal have mindre portioner af mad . For en nybegynder vil jeg foreslå du tager små skridt i starten, er målet at danne et mønster . Jeg tror, at hvis du kan tage små skridt nu kan du tage større skridt senere . Hvis du placerer din mad i et lille barn størrelse skål , der er på størrelse med en servering så starte med at spise mindre end du normalt ville spise .

3 .
Du kan også tilføje motion til din daglige rutine ved at tage små skridt i starten . Når du går til butikken parkere på bagsiden af parkeringspladsen bare for at få mere motion . Tænk over det , du vil gå rundt i butikken i lang tid nogen måde . Stedet for at holde fjernbetjeningen , når du ser tv indstille den væk fra dig , så du er nødt til fysisk at få op at skifte kanal .
4 .
Når din ude omkring tage trapperne i stedet for elevatoren får du mere af en øvelse ud af det . Indstille en tid på dagen , hvor du ikke længere kan spise efter den indstillede tid . Hvis du har børn fortælle dem, du vil give dem en dollar , hver gang de ser dig spise efter , hvad tid du har angivet .
5 .

Jo mere du træner , jo mere energi du har, der betyder, at mere tid, du har . Prøv at begynde at gå på et spor gå omkring 5 minutter derefter forsøge at jogge i 5 minutter, da din udholdenhed øges , øge den tid, så godt. Hvis du ikke har tid til at gå til gymnastik gå omkring dit hus eller dit nabolag . Gåture med hunden er en fantastisk måde at motion også.
6 .
dyrke sport uden for med dine børn er en fantastisk måde at få motion de mennesker, der ikke kan gøre det til gym . Jo mere du motionerer du gøre bedre din sex liv vil være så godt . Mænd vil have mere blod pumpe i deres penis , når de udøver . Staying passe vil gavne dig fysisk , seksuelt og følelsesmæssigt . venner .
7 .
Hvis du cant råd til et løbebånd få en cykel dette er en billig sjov måde at udøve . Du kan endda gøre cykling til en familieudflugt . Øvelse vil holde dig sund længere udøve falder chancerne for hjerteanfald og sukkersyge , så det giver dig mulighed for at leve længere til at nyde minder med din familie og


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.