hvordan man kan tænde bål

Lære hvordan man starter en brand , er et af de vigtigste opdagelser i den menneskelige udvikling . I dag er det så let som at finde en tændstik eller svippede en lighter . Men at vide hvordan man tænde bål på andre måder er en stor dygtighed at have , især hvis du befinder dig strandet i ørkenen . Læs videre for at lære at tænde bål

Du skal bruge: .
To stykker løvtræ
Flint sten eller flint stål .
Fyrsvamp .
Glaslinse .

Brændbare materialer ( krudt , lightergas ) .


1 .
Light en brand gammeldags måde , ved at skabe friktion mellem to stykker træ . Kendt som bue og bore , og branden ploven metoder , hver forårsager små træspåner til at falde fra de store stykker , som du gnider dem sammen hurtigt for at skabe varme og i sidste ende skaber en gnist , der antænder spåner .
2 .

Lav en gnist og lys en brand med en anden primitiv metode , ved hjælp af flint . Hvis du er heldig nok til at finde flintesten i ørkenen , er du klar , ellers vil du måske foretrække at bære flint stål . Du skal blot banke den sten eller stål sammen for at gøre en gnist og antænde lys , tør fyrsvamp til at starte en brand .
3 .
Brug styrken i det forstørrede solen til at starte en brand . Linserne af dine briller , kikkerter eller forstørrelsesglas kan arbejde på at koncentrere solens stråler på let, tør fyrsvamp skabe nok varme energi til udløse en brand .
4 .
Fremskynde brænde ved hjælp af krudt , lightergas eller andre brændbare materialer for at få en ild hurtigere . Vær forsigtig , når du bruger acceleratorer som eksplosioner eller ude af kontrol brande bliver en større risiko .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.