hvordan man kan tilmelde dit barn i medicinske forsøg

Hvis du har et barn med et specifikt medicinsk , adfærdsmæssige eller psykiatriske diagnose , at få cutting- edge pleje kan være svært . Endda at få standard terapi og medicinsk behandling , der kan hjælpe kan være svært , når du navigerer en sygesikringsordning . Tilmelde dit barn i en medicinsk undersøgelse kan være en god måde at få gratis sundhedspleje og til at hjælpe andre børn med samme diagnose . Medicinsk forskning finder sted i hele verden , med tusindvis af kliniske forsøg hvert år . Tilmelde et barn i medicinske forsøg kræver forældrenes tilladelse. I mange tilfælde vil medicinske forsøg betale for dine rejseudgifter og logi , hvis den medicinske forskning undersøgelsen er langt fra dit hjem . Hertil kommer , medfører de fleste medicinske forsøg bekræfter barnets diagnose , hvilket betyder tusindvis af dollars i test vil blive betalt af medicinsk forsøg , som supplement til den behandling, eller lægemidler, der bruges som en del af forsøget. At lære at tilmelde dit barn i medicinske undersøgelser er et værdifuldt værktøj, når der beskæftiger sig med en diagnose og finde et værktøj til at hjælpe dit barn

Du skal bruge: .
computer med internetadgang .

Sådan Tilmelde dit barn i medicinske undersøgelser


1 .
Anmod dit barns medicinske, uddannelsesmæssige , eller psykiatriske journaler fra de forskellige specialister og skole embedsmænd . Du skal bruge disse som du går videre.

2 .
Gå til kliniske forsøg hjemmeside og indtaste dit barns diagnose . For eksempel , dit barn , hvis der er Tourettes syndrom , skriv " Tourette Syndrome ". Kig igennem alle de kliniske forsøg på plads nu .
3 .
Find et klinisk forsøg , der opfylder dit barns læge , adfærdsmæssige eller psykiatriske behov . Nogle kliniske forsøg, kan ikke være imod nye patienter . Nogle vil måske indebære en vis alder (dvs. en gruppe under fire år gammel kun , eller 18 og ældre kun ) . Andre kræver , at barnet på en bestemt medicin , eller ikke på medicin overhovedet .
4 .

Identificer en retssag , der er forholdsvis tæt på hjemmet . Hvis du er villig til at rejse langt afstande , fordi dit barn har en sjælden tilstand , og derefter overveje websteder, der er længere væk .
5 .
Følg kliniske forsøg webstedets kontakt anvisninger . De fleste kliniske forsøg administratorer vil kræve en kort ansøgning og kopier af barnets lægejournal . Derudover vil forsøget administrator ringe til dig og interviewe dig at afgøre, om dit barn er berettiget til undersøgelsen .
6 .
Spørg , om der er en rejseudgifter refusion fond . Nogle kliniske forsøg finder sted i dyreste byer , hvor parkering og logi er dyrt . I nogle tilfælde , hvis du er nødt til at tilbringe natten på et hotel for rejser , kan du bo i Ronald McDonald huse med det kliniske forsøg 's bistand.

7 .
Få dit barns tilladelse , hvis han eller hun er gammel nok . Nogle børn vil ikke være i stand til at håndtere at gå gennem en MRI , for eksempel . Andre kan have en hård tid med gruppe terapi , hvis det er en del af den medicinske undersøgelse . Sørg for, at dit barn forstår det grundlæggende i medicinsk undersøgelse og er om bord .
8 .
Vær forberedt på at besvare lange undersøgelser af din families helbred baggrund , og sørg for begge forældre er om bord for medicinsk undersøgelse .

gode råd og advarsler • fleste forskere gør medicinske undersøgelser for børn er meget god med børn .
 • Hvis du på et tidspunkt ønsker at bakke ud af undersøgelsen , eller dit barn ønsker at bakke ud , du absolut kan , uden negative konsekvenser . Aldrig føler sig tvunget til at opholde sig i en ubehagelig medicinsk undersøgelse .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.