hvordan man kan undgå dengue feber

Hvis du laver nogen rejser , er det en god ide at tjekke rejse afdelingens rådgivning om udbrud af dengue feber . Dengue er mere udbredt i tropiske områder , herunder mange populære turistmål. Mens kun en lille procent af Dengue infektioner medfører dødsfald, er feberen i sig selv meget ubehageligt. Den eneste måde at undgå Dengue er at undgå at blive bidt af en inficeret myg . Her er hvordan du kan undgå dem :

Du skal bruge:
Insektbekæmpelse
. Myggenet .
Lange bukser .
Langærmet skjorte .


1 .
Brug en myggebalsam med 20-30 % DEET . Noget mindre er ineffektiv og mere kan give bivirkninger . Bruge på alle udsatte huden, især i de tidlige morgen -og aftentimer , når myggene er mest aktive . Spray aerosol udenfor og i godt ventilerede områder for at undgå indånding .
2 .
Bær lange ærmer og bukser , hvis du er udenfor i løbet af dagen og aftenen timer . Dette er især vigtigt , hvis du rejser til fugtige områder som floder , søer , sumpe , og moser .

3 .
Spray insektmiddel på tøjet . Myg kan bide igennem tynde tøj . Vær sikker på at sprøjte tøj i aftentimerne .
4 .
Brug en myggenet . Hænge en myggenet over sengen , mens du sover . Sørg for, at nettet dækker hele sengen og der er ingen huller i dækningen .
5 .

Fjern stillestående vand kilder . Tomme spande eller krukker , der indeholder stillestående vand . Cover afløb og brønde . Hvis vandet ikke kan tømmes , tilføje nogle blege for at dræbe myg æg .
6 .
Tilbring tid på stranden . Havet vind tager sig af det meste af myg . De mest farlige og udsatte områder er de tætbefolkede områder i bymiljøet .

gode råd og advarsler


 • Hvis du tror, du har Dengue , tage acetaminophen og høre en læge .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.