hvordan man kan undgå salmonellaforgiftning

En nylig udbrud af Salmonella forgiftning fra tomater bringer spørgsmålet om korrekt håndtering af fødevarer . I Wisconsin er vandstanden steg til rekordhøjder og bredden af vandforekomster er overfyldte , siver ind i normalt tørre områder-og potentielt spredning af salmonella bakterier. Bakterierne er normalt overføres, når afføring forurener mad på forskellige måder og er indtaget af mennesker . Korrekt håndtering af fødevarer er det bedste forsvar mod Salmonella forgiftning

Du skal bruge: .
Ekstra tid til grundigt at vaske dine produkter.
Ovn termometer være sikker på, fjerkræ og kød er korrekt tilberedt .
Sæbe og vand .1 .
Du kan ikke registrere Salmonella ved synet eller lugten , men symptomerne er meget lig influenza . Det er effekter kan være dødelig for børn , gravide kvinder , ældre og mennesker med svækket immunforsvar . Symptomerne omfatter feber , diarré og mavekramper , der starter omkring 12 til 72 timer efter infektion og kan vare 4-7 dage. Desuden kan der være kulderystelser , hovedpine , kvalme og opkastning . Her er nogle tips til at undgå denne potentielle morder .
2 .
Først og fremmest , vaske dine hænder og overflader i køkkener før du arbejder med noget mad . Det kan synes som en duh slags skridt , men mange mennesker glemmer . Glem ikke at vaske dine hænder og bordplader eller skærebrætter i mellem at arbejde med veggies og rå kød til at undgå krydskontaminering . Antibakteriel sæbe , i almindelighed , er nyttig , men undersøgelser viser, at det ikke er meget bedre end nogen sæbe og vand . Brug frisk , ren viskestykker og skift ofte . Alkohol og blegemiddel , ligesom rengøring pulver , har vist sig at være effektiv mod bakterier .
3 .

Tomater , druer , spinat , og stort set alle produkter , der kan røre jorden er mistænkelige . Vask grundigt alle dine produkter og afbrød enhver vinstokke eller dele , der var knyttet til anlægget . Skær lidt svært nib ud tomater så godt, fordi bakterierne kan implantatet selv der nemt . Tag de yderste blade af kål og salat , og den ydre hud af løg . Alle frugter skal vaskes , uanset om du spiser den peeling eller ej.
4 .
En fødevare termometer bør bruges til at være sikker på en sikker mindste indre temperatur er nået , især når tilberedning af kød , fjerkræ og ægprodukter . Fødevarer, der indeholder rå æg skal være helt kogt , før du spiser-ja-selv cookie dej ( drat ) !
Her er en liste for specifikke mindstekrav indre temperaturer :
* Oksekød , kalvekød og lam-145 ° C.
* Svinekød-160 ° C.
* Alt fjerkræ-165 ° C.
* Ground kød-160 ° C.
* æggeretter og gryderetter-160 ° C.
* Fisk-145 ° C.
* Madrester-165 ° C.
* Medbring supper , sovs og saucer i kog , når genopvarmning .
5 .
salmonellaforgiftning kommer som regel fra fjerkræ og rå æg , der ikke er ordentligt kogte eller frosne og ikke ordentligt kogt , eller generelt venstre sidder for længe efter at være blevet kogt . Det kan også ske ved håndtering af krybdyr såsom skildpadder . Også fra ikke vaske hænder efter at rydde op efter andre kæledyr .

6 .
Selv om dette er ikke ligefrem et skridt , vil jeg stærkt råde alle, der går ud til restauranter til at være opmærksom på tilstand af den generelle areal i virksomheden ! Hvis du går ind i et badeværelse og et tegn siger: " Medarbejdere-husk at vaske hænder før han vendte tilbage til arbejdet , "og der er ingen sæbe tilgængelig-rapport dem ! Jeg har og vil fortsat gøre det ! Har en stor erfaring med at arbejde i fødevareindustrien betjener industrien , ingen sæbe er en indikation af en hel del mere forkert end en mangel på sæbe ! P. S. -ikke spise der ! ( Gå får et kamera hurtigt og tage billeder ! )

gode råd og advarsler


 • køleskab eller fryser kød snarest muligt, når du kommer hjem fra butikken eller efter måltider
 • Test dit køleskab-. køleskabet bør være 40 ¡ã F eller nedenfor og fryser skal være nul ¡ã F eller nedenfor. Hold et køleskab termometer i dit køleskab
 • Put marineret fødevarer i køleskabet i overdækkede containere
 • Tø mad i køleskabet natten over-. især fjerkræ
 • Hvis ! kort om tid , skal du bruge mikrobølgeovnen til optøning . Eller en vask med koldt vand til fjerkræ . Men kokken fuldstændigt, når optøede
 • Køling IKKE dræbe salmonellabakterier
 • Enhver rå fødevarer af animalsk oprindelse kan bære salmonellabakterier . . . -selv mælk , mælkeprodukter , og skaldyr
 • mikrobølgeovn bliver ikke madrester varmt nok til at dræbe bakterier .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.