hvordan man kan være en ikkeryger og dato en ryger

Rygere har tendens til at ville være omkring andre ikke-rygere , men hvad sker der , når den person, du dating er en ryger ? Her er et par tips til at forsøge at samarbejde med en ryger , mens en dato

Du skal bruge: .
Adresser til nonsmoking dating steder , såsom biografer , barer , natklubber og restauranter

.

How to Be en ikkeryger og Dato en ryger


1 .
Spørg din kæreste ikke at ryge i nærheden af dig ( f. eks i bilen , på en restaurant eller i dit hjem ) . Hvis hun bryder sig , vil hun være høflig på din ret til ikke at blive udsat for passiv rygning .

2 .
Foreslå alternative måder til ikke at ryge , såsom plaster , cigaret rodskud eller nikotintyggegummi , når han er omkring dig . På denne måde kan du undgå passiv rygning , og han kan stadig få sin nikotin fix .
3 .
Undgå nagende hende om hendes cigaret vane . Intet kan ødelægge en dato hurtigere end nogen fortælle den anden person om hendes Feil . Hun er klar over, at rygning er usundt , og selvom du måske føler at du har hendes bedste interesse på hjerte , så prøv ikke at gøre smart kommentarer om lungekræft .
4 .

undgå at gå på datoer , hvor rygere er mere synlige . Restauranter , barer , natklubber , og pool haller slår hårdt ned på rygning . Hvis din kæreste er sammen med dig i en nonsmoking miljø , vil han være mindre tilbøjelige til at ryge . Hvis du er i en restaurant , bede om at sidde i nonsmoking afsnit . Hvis du er udenfor , ophold i et område for tæt til at ryge eller forlade bordet, når han gør røg . Bare fordi han ønsker at ryge betyder ikke, du er nødt til at blive udsat for det .
5 .
Afklar på forhånd , at du ikke kan lide smagen af røg og ville foretrække , at han børste sine tænder eller holde møntanstalterne og Listerine i nærheden , før du prøver at kysse dig .
6 .
Hvis hun er blevet opfordret til dit hjem efter , tøv ikke med at afklare , om du vil tillade rygning . Hun kan ryge udenfor , hvis hun skal have en cigaret , men sørg for at hun ryger langt nok fra bygningen , så din udlejer ikke klage over din gæst .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.