hvordan man massage en fod

Uanset om det kommer fra hænderne af en elsket en , eller fra den erfarne fingre af en professionel , en fodmassage er fantastisk . Denne smukke behandle behøver ikke være en luksus , fordi de grundlæggende fodmassage Teknikken er let nok at lære , og det kan praktiseres af næsten alle . Læs videre for at lære at massere en fod
1 .
Soak fødderne i en varm , frisk trukket bad . Til dette bad , tilføje uanset olie eller badesalt du ønsker . Tør fødderne grundigt , og tage sig tid til at gøre modtageren så afslappet og behageligt som muligt .
2 .
Gnid en lille mængde creme eller olie over håndfladen , til begge varme dine hænder , og at sprede olien jævnt . Nu flytter fra tå op til anklen , slagtilfælde toppen af foden . Med puden af tommelfingeren , glide tilbage og fortet, med blid friktion , mellem senerne af foden .

3 .
Gentag denne blide friktion på fodsålen , fra tæerne til anklen . Start blidt , men arbejde for at øge presset langsomt, men sikkert . Massage i cirkulære bevægelser med dine tommelfingre og fingre , med særlig vægt på hælen , bolden og siderne af foden . Ælt den eneste med knoerne-. især i svangen
4
Tag fat i storetåen mellem tommel -og pegefinger , og forsigtigt, men fast glide fingrene fra basen for at spidsen . Bagefter forsigtigt rulle hver tå i en cirkulær bevægelse . Gør din vej ned foden , fra storetåen til Pinkie . Vrikke pegefingeren mellem hvert par af tæerne , skyde både ind og ud .
5 .

Træk på enden af hver tå , men forsigtigt . Du kan høre en pop , men så længe din modtager ikke angiver nogen ubehag , er du velkommen til at fortsætte . Drej foden på anklen flere gange i hver retning .
6 .
overvåge situationen på modtageren under hele massagen . Hvis nogen skridt synes specielt godt eneret , gå videre og dobbelt tilbage , at gentage disse bevægelser .
7 .
Gentag for den modsatte fod .

gode råd og advarsler


 • Bagefter tørres overskydende creme eller olie .
 • Mange mennesker er ganske kildne , og kan ` t let nyde let tryk . Find et behageligt midt marktryk , der er svært nok til ikke at kildre , men bløde nok til ikke at forårsage ubehag . Prøv at bruge håndfladerne eller dine underarme til at afprøve en anden fornemmelse , men sørg for at hvile dine egne hænder med jævne mellemrum .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.