hvordan man opbygger en kompost varmeveksling system

Kompostering er den praksis at indsamle bionedbrydeligt affald fra hjemmet eller gården , og gør det muligt at spaltes i en kompostbeholder . Den resulterende kompost er fremragende til havearbejde eller opdræt , og reducerer mængden af affald, der deponeres . Nedbrydningen Processen skaber varme , som kan udnyttes og tjene en yderligere miljømæssige formål ved at reducere eller eliminere behovet for gas varme
1 .
bygge eller købe en kompostbeholder . Kompostbeholdere , som regel ud af genbrugsplast , er kommercielt tilgængelige på hjem forbedring butikker . En simpel kompostbeholder kan konstrueres ved hjælp af trådhegn indpakket i en lodret cylinder .
2 .
Put organiske materialer i din kompostbeholder , med en god blanding af kvælstof-rige og kulstof-rige stoffer . ( Se " Sådan Kompost , "under Relaterede eHows . )

3 .
Hook en 1,5 tommer fleksibelt rør til det kolde vand hookup . Kør linie udenfor til kompost bunke , begrave det i en grøft efter behov .
4 .
Coil røret igen og igen gennem midten af komposten . Sælg så meget ende som muligt-. omkring 100 meter rør vil give et reservoir på ca ni gallon
5

Kør røret tilbage ind i huset og forbindelse til det varme vand hookup . Drej det kolde vand på og fylde røret , der løber gennem komposten .
6 .
Lad vandet til at sidde for en stund i røret i midten af kompostbunken , hvor temperaturen kan nå op på 150 grader C.
7 .
Tænd for varmt vand på . Når din reservoir af varmt vand er blevet udtømt , hvilket afhænger af længden af røret , skal du vente på nye vand , der skal opvarmes før brug den igen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.