hvordan man opbygger en robust krisecenter

Kom ud i den store udendørs , er en sjov måde at udøve og interagere med naturen . Men efter at have det sjovt betyder også opholder sig sikker og at blive forberedt til noget . Det er vigtigt at vide grundlæggende førstehjælp , kortlæsning og husly-bygning færdigheder . Vide hvordan man opbygger en robust , varm husly til bo sikkert og varmt udendørs
1 .
Support dine ly mod noget solidt . Find et stort træ eller bakke , som du kan bruge som bagsiden af din læ . En solid masse vil hjælpe med at blokere vind og regn fra din husly , holde dyr ud og give din krisecenter mere stabilitet og støtte .
2 .
Line ly 's gulvet . Brug blade eller mos at gøre et lag på bunden af krisecentret . En blød lag på krisecenter gulvet vil hjælpe med at holde kulde fra sivede fra jorden , isolere krisecentret og gøre det mere behageligt for at sove .

3 .
Byg skelettet af din husly med tykke , robust filialer . Lean dem mod den bærende træet med den øverste ender tæt sammen mod træet og de nederste ender viftede ud i en halvcirkel . Dette vil være rammen for dine ly og give den stabilitet , så brug grene, der har samme længde og bredde hele vejen rundt . Efterlad en åbning på siden for at indtaste krisecentret.
4 .
isoleres husly vægge. Hvis du har en presenning eller ekstra tæppe , pak det omkring den tunge grene , der danner ly 's rammer . Hvis ikke , samle blade , bregner og mos og bunke dem på husly 's afdelinger . Væve bregner og blade sammen for at gøre dem et solidt stykke . Denne isolering vil fælde din kropsvarme inde i læ og blokere vind og regn .
5 .

Tilføj mindre , sikrings- kviste og grene til ydersiden af husly til at holde udkast ud . Bunke dem rundt på krisecenter ydre mur for at give husly mere isolering og ekstra stabilitet .

gode råd og advarsler


 • Byg dit ly mod et træ mod vest ( retning solen går ned ), så du får solens lys og varme på din husly så længe som muligt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.