hvordan man overlever et jordskælv , når indendørs

Forestil dig , at du bliver vækket af det voldsomme lyden af raslende . Der er ingen tvivl om rystelser , der ryster din seng , din krop og alt på hylderne , er et jordskælv . For at overleve et jordskælv , når man er indendørs , skal du følge disse trin
1 .
Bliv hvor du er . Forsøg ikke at flygte fra bygningen eller flytter til en anden etage på trods af at trykke på og umiddelbare trang du helt sikkert nødt til at gøre det .
2 .
Tag ly under et bord , en skrivebord eller nogle andre stærke cover- giver objekt . Hvis du ikke kan få nedenunder noget , gøre din vej til en døråbning og ophold i rammen . Hvis en døråbning ikke er tilgængelig, knus en indvendig mur .

3 .
Stå ikke i nærheden af et stort reol , hylde eller et skab bedrift tunge genstande . Disse kunne flytte og falde på din under jordskælvet .
4 .
Holde sig væk fra køkkenet . Køkkenet er nok det mest farlige rum i huset under et jordskælv .
5 .

Dæk dit ansigt , hvis du er i nærheden et spejl eller et vindue , fordi glas smadrer let under et jordskælv . Hvis du har en frakke eller et tæppe handy , dække dit ansigt med denne .
6 .
Hold dine beskyttede stedet . Fristelsen vil komme igen og igen for at køre ned eller til at køre udenfor , men modstå denne trang .
7 .
Vent i flere minutter i dit beskyttet sted , når du tror, at jordskælvet har afsluttet til være sikker på det er overstået.

gode råd og advarsler


 • Det er en god idé at have en 72-timers kit med mad , førstehjælp , vand , en lejr komfur , brændstof og en lommelygte forberedt inde i dit hus i tilfælde et jordskælv har ramt , og du sidder fast i et par dage uden faciliteter .
 • Må ikke løbe væk ! Find din sikkert sted ( under bordet , under dørkarmen , eller mod en indervæg ) og blive sat indtil jordskælvet er ovre .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.