hvordan man passer hullede brystvorter

I dag er det muligt at gennembore næsten alt på kroppen , men meget populær, er brystvorten piercing . Pleje af din hullede brystvorter er mere vanskelig og kan ofte være mere smertefuldt at få piercing selv , men med den rette behandling og pleje , kan du gøre helingsprocessen gå lidt hurtigere og være meget mere tålelig . En sut sammensyningsfunktion er primært et åbent sår , og du skal behandle det som sådan . Arbejde i et sterilt miljø , og være sikker på at alle dine udstyr , inklusive dig , er ren og steril .

Du skal bruge:
Epsom salt
. Anti-bakteriel sæbe .
Emu olie .
Saltopløsning .

Vatkugler .
Q-Tips .
Små papir kopper eller små vandglas .
Ren vaskeklud .
Papirservietter .


1 .
Vær blid . Brystvorter er en yderst følsomt område af kroppen og er fulde af nerver . En af de ting , der gør healing brystvorter så vanskeligt , er, at de konstant bliver stimuleret af eksterne og interne udløser . Vær blid ved rengøring området og forsøge at røre dem så lidt som muligt , indtil de er helt helbredt .
2 .
Vask dine hænder . En af de fejl, som folk gør , når pleje deres nye piercing er, at de vil tage alle nødvendige forholdsregler for at desinficere deres brystvorten , men ingen af de samme trin for at desinficere sig selv . Dine hænder vil blive inddraget i alle dele af renseprocessen , så det er vigtigt, at de er rene og desinficeres . Vask dine hænder i mindst 30 sekunder med sæbe og varmt vand .

3 .
Sættetid din piercing . Fyld din lille vandglas eller papir kop med varmt vand . Opløses ca 1 /4 tsk . af Epsom salt i vandet . Bøje sig over vasken og dyp din brystvorte i vandet , og tryk munden på den kop i brystet for at oprette en sæl . Når du har oprettet en sæl , kan du stå op , men sørg for at holde bægeret til brystet . Sættetid brystvorten i 5 til 10 minutter .
4 .
Rens din piercing . Når du har gennemblødt det område , du har brug for ordentligt rengøre og desinficere det . Brug vask klud eller et stykke vat til at tørre vandet væk fra sættetid . Vær forsigtig omkring det område, hvor piercing ind i huden og undgå at skubbe skurv skorper ind i hullet . Tør alle de tørre , døde hud . Påfør flydende sæbe med en Q-Tip og rense smykker , hud og piercing huller . Skyl området med varmt vand og sørg for at få alle de sæbe .
5 .

Skyl med saltvand . Når du har gennemblødt og grundigt rengjort din piercing , kan du er færdig med saltopløsning . Saltopløsning er fantastisk til helingsprocessen , og det er meget beroligende at ømme brystvorter . Placer et stykke vat på huden under din piercing og sprøjte hele området med den løsning . Det vat vil forhindre løsningen fra dryppende ned maven .
6 .
Roter dine smykker . Du vil høre det argument imod roterende dine smykker , men dette er et vigtigt skridt i helingsprocessen , og vil forhindre, at dine smykker fra den voksende ind i huden . Med det sagt , skal du være meget forsigtig , når roterende dine smykker til at forhindre skurv skorper fra at komme skubbet ind i såret . Kun rotere smykker , når du er i bad , efter at området har gennemblødt i ca 10 minutter. Sørg for , at alle de tørre , døde hud er blevet fjernet fra huden , piercing huller og smykker , før din rotere smykker . Med fingrene , gælder nogle sæbe , og derefter langsomt rotere smykker frem og tilbage et par gange . Skyl og rotere et par gange mere , og sørg for at alle sæbe er helt skyllet væk .
7 .
Gør dine brystvorter off grænser . Du behøver ikke at afholde sig fra sex , men du er nødt til at tage dine brystvorter ud ligningen for et stykke tid . Fortæl du partner at holde sig væk fra brystet og brystvorterne , indtil området er helt krænger . Den menneskelige mund er en af de mest bakterier fyldt organismer på planeten , og hvis hendes mund er på dine brystvorter , før de er helet kan du få en grim infektion . Hertil kommer , skal du undgå at trække , klemme og alle andre famlede til dine brystvorter for omkring 2 måneder .

gode råd og advarsler


 • Hvis du bruge en klud vask klud , må det være nyvasket , hver gang du bruger det. Brugt vaskeklude havnen bakterier og kim , og disse kan overføres til dine åbne sår . Hvis du ikke har en ren vaskeklud , skal du bruge en køkkenrulle .
 • Hvis du ikke bruger engangsbægre til din havsalt sættetid , så sørg for at glasset du bruger , er korrekt desinficeres mellem anvendelser . Den bedste måde at desinficere et glas er ved at køre det gennem en opvask cyklus , som bruger meget varmere vand , end du kan bare , når man vasker i vasken .
 • Nogle gange vil kroppen afvise en piercing ved at trykke på smykker ud af huden . Vær opmærksom på tegn på afstødning . Hvis kroppen er at afvise en piercing det vil aldrig fuldt ud helbrede og huden over piercing vil begynde at dukke tyndere , indtil du kan begynde at se smykker under huden . Hvis dette sker , skal du fjerne smykker , før din krop gør det for dig .
 • Brug ikke sprit eller brintoverilte ved rengøring din piercing . Dette vil irritere og tør hud .
 • Brug ikke antibakterielle salve . Dette vil blokere og forhindre huden at ånde og helbrede .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.