hvordan man skal behandle rygere som ikke - ryger

Rygning er en dårlig vane , at millioner af mennesker fra alle samfundslag engagere sig i på daglig basis . Der er også millioner af mennesker, som ikke ryger , der har at gøre med det lugter og farerne ved passiv rygning
1 .
Express dine følelser som en ikke-ryger til ryger. Fortæl dem, at du ikke ryger , og at du ikke kan lide eller forstå folk, der ryger omkring dig . Fortæl dem, at du synes, det er væmmeligt vane , og at du ville foretrække , at de ikke ryger omkring dig .
2 .
Læg din hånd over din næse og mund , hvis du ikke ønsker at udtrykke dine følelser til rygeren . Dette vil hjælpe dig trække vejret lidt bedre og stoppe dig fra den forfærdelige lugt .

3 .
Flyt væk . Hvis den person, rygning generer dig , så skifter stole , gå væk eller flytte til en anden del af rummet .
4 .
Tag dine vitaminer , især C-vitamin , hvis du vil være omkring rygere . Rygning sænker dit immunforsvar og gør dig mere modtagelig for sygdomme . Derfor skal du sørge for at du får nok vitaminer, så at dit immunsystem ikke vil blive mindre på grund af passiv rygning .
5 .

Ring til rygeforbuddet rapporten linje, hvis du er på et offentligt sted , hvor rygeforbuddet er i affekt . Hvis rygning ikke er tilladt på offentlige steder og der er folk ryge, så du kan rapportere virksomheden eller institutionen til de myndigheder, der håndhæver rygeforbuddet .

gode råd og advarsler


 • Vær høflig , når man taler med ryger . Du ønsker ikke at fornærme dem eller starte en kamp .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.