hvordan man stopper ringorm i at sprede sig

Ringorm , også kaldet " tinea " , har en misvisende navn , fordi det ikke er en orm på alle , det er faktisk en form for svamp . Ringorm kan forekomme på kroppen , hårbund, negle og fødder . Desværre , det er meget smitsom og lettere spredes fra person til person . Den gode nyhed er, at det kan behandles , forebygges og relativt harmløse . Hvis du har ringorm , eller kender nogen, der gør , kan du læse videre for at finde ud af hvordan du kan behandle , forebygge og holde svampen i at brede sig

Du skal bruge: .
svampedræbende medicin


1 .
Et vigtigt første skridt er at sørge for , at infektionen er faktisk ringorm , og ikke nogle andre hudtype lidelse . Derfor ikke være bange for at besøge din familie læge eller hudlæge for at hjælpe dig med at afgøre den præcise art af din infektion . Ringorm er generelt karakteriseret som en rød eller brun ujævn og skællende plet hud, som ofte forårsager kløe eller ubehag . Det er generelt mørkere i kanterne og lysere i midten .
2 .

Ringorm spredes nemt gennem hud-mod-hud kontakt mellem mennesker , gennem udveksling af tøj , håndklæder og andre personlige ejendele og gennem brug af brusere og toilet sæder med en inficeret person . Det kan også spredes via kontakt med husdyr som hunde og katte . Den bedste måde at stoppe spredningen af ringorm er at behandle det straks efter opdagelsen . Læger ofte ordinere clotrimazol , et aktuelt salve , der er blidt gnides over området for infektion . Terbinafin , almindeligvis kendt som Lamisil , er en anden populær svampedræbende salve anvendes til behandling af ringorm på kroppen og negle . Pyrithionzink , en ingrediens er almindeligt forekommende i skaelbekaempelsesshampoos , kan bruges til at behandle ringorm på hovedbunden . Andre aktuelle behandlinger omfatter miconazol , butenafine , og tolnaftate . De fleste er også tilgængelige uden recept på apoteker .
3 .
Brugen af aktuel antimykotisk salver bør hjælpe med at opklare ringorm inden for en uge af behandlingen . Det er vigtigt at fortsætte behandlingen i ca 2 uger efter symptomerne er ryddet op for effektivt at forebygge fremtidige infektioner . Pet ejere skal tjekke for symptomer på ringorm hos hunde , katte og mindre kæledyr som hamstere og ørkenrotter . Symptomer i kæledyr ligner dem hos mennesker . En inficeret kæledyr bør holdes adskilt fra andre dyr for at forhindre yderligere forurening . Sørg også for at håndtere inficeret kæledyr med handsker , indtil ringorm har ryddet op . Konsultere en dyrlæge for bedste metoder til ringorm behandling for dit kæledyr .
4 .
Svampen , der forårsager ringorm kan være til stede uden symptomer . Dermed sikre en yderligere beskyttelse ikke dele håndklæder , barbermaskiner , tøj , lagner , sportsudstyr og andre personlige genstande af nogen slags . Altid bære flip-flops eller andre beskyttende fodtøj , når du bruger fælles brusere , omklædningsrum og swimmingpools . Svampe lever og formerer sig i mørke , fugtige områder, så sørg for altid at holde din hud og tøj rent og frisk .

gode råd og advarsler


 • Pas på ved hjælp hjem retsmidler til behandling af ringorm . Mange af disse løsninger enten ikke virker eller kan være ekstremt farligt . Brug aldrig syreholdige produkter til behandling af ringorm , da dette kan medføre forbrænding og skader på huden . Den sikreste væddemål er at bruge over -the-counter behandlinger mod svamp og følg din læges råd grundigt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.