hvordan man vælger kvalificerede kliniske forskning associerede

Kliniske forsøg sponsorer er ansvarlige for at sikre kliniske forsøg er korrekt overvåges for at mødes forskrifter, protokol overholdelse , regulerende tilslutning samt patientens sikkerhed , beskyttelse af privatlivets fred , rettigheder og velfærd . En Clinical Research Associate ( CRA ) , også kaldet CRA , Clinical Trial Monitor og Monitor , er hyret til at udføre denne opgave . De CRA hovedformål er at vurdere de kliniske forsøg præstation ved hovedinvestigatoren kliniske websted for at sikre overholdelse er overholdt . Denne artikel indeholder trin sponsorer skal træffe for at sikre, at Clinical Research Associate er kvalificeret til at overvåge det kliniske forsøg .

Du skal bruge:
Grundlæggende viden om clincal forskning
. Computer .
Internetadgang .1 .
Opret en Jobbeskrivelse og Reklame .
Post jobbeskrivelsen og karriere muligheder på jobannonce websites såsom HireRx . com , Hirebio. com , LinkedIn. com , Hotjobs. com , Monster. com og careerbuilders. com for en Clinical Research Associate .
2 .
Bestem CRA 's medicinske og GCP viden .
Gennemgå Clinical Research Associate curriculum vitæ ( CV ) for at afgøre , om personen har grundlæggende videnskab eller medicinsk erfaring . Dette er ikke et lovgivningsmæssigt krav , men afhængig af sygdommen , der undersøges , er det klogt at sikre CRA kender nok om videnskab at gøre et godt stykke arbejde .
3 .

Kontroller overvågning oplevelse .
Kontroller, at Clinical Research Associate har erfaring med kontrol af kliniske forsøg . Må ikke antage, at CV er korrekte . Stil konkrete spørgsmål under interviewet at få kendskab til ansøgerens viden og læring potentiale .
4 .
Stil spørgsmål relateret til GCPs .
Vurder Clinical Research Associate viden om God klinisk praksis ( GCPs ) , og bekræfter, at de ikke er blevet afskåret af Food and Drug Administration for dårlige præstationer på tidligere kliniske forsøg
5 .
Vurdere CRA er folks kvalifikationer.
Det Clinical Research Associate fungerer som bindeled mellem sponsor og den kliniske investigator 's hjemmeside . Derfor skal den Monitor kunne udvikle venskabelige samarbejdsrelationer med websteder ' personale . Dette er en udfordring for mange , der har en lav tolerancetærskel over-arbejdet eller naturligt irritabel forskning koordinatorer .

6 .
Få prøver af kreditvurderingsbureauer skriftligt.
Vurder kandidatens verbale og dokumentation færdigheder . Sikre, at de kan nøjagtigt dokument klar observationer i en rapport format . Sikre, at de kender til at følge op med spørgsmål , indtil alle er løst .
7 .
Diskuter rejsetid .
Bekræft, at den Clinical Research Associate er i stand til og villig at rejse ( f. eks 80 % af tiden eller efter behov ) og sat i den tid, det tager at udføre den opgave, til slutningen af forsøget .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.