hvordan du gør din del for at standse den globale opvarmning

Der synes at være nok beviser nu , at de fleste mennesker i verden, mener, at vi har en krise, når det kommer til den globale opvarmning . Den fremtidige af planeten afhænger af vores indsats for at standse plantens død , siger eksperterne . Find en række gode ideer til, hvordan du gør din del for at standse den globale opvarmning . Her er et par yderligere ideer du måske overveje
1 .
Gå ud binde . Flyt til et hjem , der opvarmes kun ved en brændeovn . Find dette hus i skoven , hvor træerne vil give masser af seje skygge om sommeren . Brug petroleumslamper og stearinlys natten og lade elektricitet til resten af verden . Din egen fodaftryk vil forsvinde med tiden , og du vil være slukket nogen målbar effekt binde .

2 .
Support virksomheder , der genvinder og tage andre vigtig foranstaltning til at reducere de globale opvarmning . Shop i butikker , der nægter at uddele plastikposer . Spørg ledelsen , hvis du ikke ved , hvor meget af deres affald , de genbruger . Kør ad natten for at se, hvor mange lys de på når de er lukkede .

3 .
købe mad og andre varer , der er blevet foretaget lokalt . Hver gang vi køber en vare , der blev fremstillet i Kina eller hvor som helst i udlandet , vi deltager i transporten af denne post , samt de fattige økologiske love, der styrer mange andre lande .

4 .
spise vegetarisk . Optagelse af køer og andre dyr for kød er en af de største syndere , der er tilføjer kulstof til atmosfæren og øge den globale opvarmning . Hvis nok mennesker stoppe med at spise kød , kan de arealer, der anvendes til at opdrætte dyr skal bruges til at plante sojabønner og andre sunde valg af fødevarer .

gode råd og advarsler • Overvej at spise mindre kød , køre brændstoføkonomiske bil eller installere solpaneler som mindre radikale metoder til at hjælpe den globale opvarmning .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.