hvordan man bruger mindre

Genbrug, reducere og genbruge er de tre R'er af at være grønne . Reducere betyder normalt, at reducere mængden af affald , du producerer . Men kan det også betyde at reducere det beløb, du bruger . Overvej det faktum , at hver gang du bruger for meget shampoo , for meget el, mv , værdifulde ressourcer er gået tabt , som blev brugt til at gøre shampoo og elektricitet. Skære ned og bevare er meget grønne og de vil spare dig penge . Nedenfor er 10 enkle måder at reducere mængden af ressourcer, du bruger hver dag .

Du skal bruge:
Muligvis en smart stribe
. Muligvis en regn tønde .
Genanvendelige indkøbsposer .1 .
Brug mindre vand . Begrænse mængden af vand fra hanen , du bruger i din have . Min favorit måde at reducere mængden af vand, jeg bruge til min have er at indsamle regnvand . Du kan omdirigere dine tagrender til en regn tønde og gemme vandet til en tør dag . Du kan også genbruge vand til husholdningsbrug , så du ikke behøver at bruge frisk vand . Et par spande af vasketøj skyllevand er perfekte til jobbet .
2 .
Brug mindre energi . Hold vandvarmeren på laveste indstilling behagelig . Ved at bruge mindre gas eller elektricitet til opvarmning af dit vand , er du spare på energien .
Tag noget i dit hjem, der har en lille boks på akkord , når den ikke er i brug . Også , tage noget, der har et ur eller digital display , som du ikke bruger, og har ikke brug for . Disse bokse og digitale skærme er kendt for sugende kraft , uanset om elektronik eller apparater bliver brugt . Hvis du holder disse unplugged du vil bruge mindre strøm .
Hold dit køleskab fyldt. Dit køleskab ikke behøver at arbejde så hårdt for at blive cool , hvis det er fyldigere . Hvis du ofte har ekstra plads i dit køleskab , Prøv at gemme dine mel , pasta og korn i køleskabet . De vil vare længere ! Din fryser bruger også mindre strøm når den er fuld .
Invester i en Smart -striben . En smart strip er en grøn bølge beskytter . Du kan tilslutte alle dine computer -enheder til en Smart -striben . Du har en afsætningsmulighed for skifte enhed ( computer ) . Du har et par forretninger ( normalt 2) for "always on " enheder såsom du modem eller en router , hvis du ikke ønsker dem til at være slukket , når computeren er slukket . Endelig har du din afsætningsmuligheder for eksterne enheder som printere , skærme , osv. Når du er færdig med at bruge din computer alt hvad du skal gøre er at slukke computeren og det smarte bånd vil slukke alle de andre enheder , du vil drevet ned med computeren . Du skal bruge mindre energi og spare tid . Du kan købe en smart stribe på Amazon . com
Hold Lint Trap Clean på din Dryer . Jeg har fået at vide , at holde trævler fælden på din tørretumbler ren reducerer mængden af energi, der bruges til at tørre dit tøj . Jeg tror, at dette er sandt , fordi jeg er nødt til at køre min tørretumbler længere , hvis fælden ikke er ren . Selvfølgelig kan du hænge dit tøj til tørre dem . Det ville være grønnere , og bruger mindre energi .
3 .

kompost. Du kan gemme producere scraps , æg-skaller , kaffegrums og mange andre ting til kompostering . Rå madrester virker bedst . Brug ikke fed mad eller kødprodukter , idet de vil forringe kvaliteten af din kompost . Du kan spare penge og bruge mindre gødning til dit hus planter og haven , hvis du kompost .
4 .
Genbrug indkøbsposer . Hold genanvendelige indkøbsposer i bagagerummet på din bil . Den næste gang du er på købmand , skal du bruge færre poser ved at genbruge din egen . Holde et par i bilen sikrer, at du ikke vil glemme at tage en med dig .
5 .
Vær Frugal . I dit daglige liv at gøre til en vane at være sparsommelig . Hver gang du bruger vaskemiddel , shampoo , sæbe , papirvarer , vand osv. kan du prøve at bruge mindre , mens stadig at få arbejdet gjort .

6 .
Bryd disponible vane . Køb klud servietter , klud bleer , tøj håndklæder og genanvendelige kopper . Prøv at undgå brugen af papirvarer , der er lige smidt væk .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.