hvordan man bruger strejke point over skuldrene

Hvis du ønsker at slå en anden person, til forsvar for dig selv , din familie eller dit hjem og derefter lære den rigtige punkter , du har brug for

Du skal bruge: .
God fokus


1 .
Dit første område kontakt vil være på forsiden af hovedet i det område af ansigtet . Du har øjne, at du kan ramme med en knytnæve , men du er bedre stillet med en straight finger jab til blinde . Hvis de er iført briller af solbriller du tager fat i brillerne og trække frem, men lige efter skub briller tilbage med øret stykker gå ind i øjnene .

2 .
Næste er næsen . Det er meget mere følsom end du kender . Brug en åben hånd , og helbrede del af din håndflade . Hit lige ind og op i næsen . Dette vil skade cartiledge , forårsage meget blødning og midlertidig blindhed i et par minutter . Du kan også jam meget hårdt en finger eller våben i og til siden af næsen . Det kan gennembore huden og forårsage en masse smerter og blødning .
3 .
Næste er læberne og munden . Grib læberne og twist , som om at fjerne dem fra ansigtet . Dette bruges til at bryde en hold på dig selv . Nerverne er så følsom, at den vil medføre barske smerte . For munden , du gerne vil ramme med en åben håndflade lige ind i tænderne med nok indsats for at skubbe dem tilbage og løs .
4 .

Flytning til siderne af hovedet , du vil strejke den bløde del af templets netop vendt hjem fra hvert øje . Brug en side knytnæve eller stump genstand .
5 .
Næste er ørerne . Hvis du står over for angriberen form dine hænder i en kop og slå hårdt til ørerne . Dette vil tvinge luft ind i ørerne sprænge trommehinden og forårsager smerte . Det forårsager svimmelhed at give dig nok tid til at flygte eller bruge en anden taktik .
6 .
På bagsiden af hovedet , at del, du har brug for til at strejke for at forårsage en knock out er bunden af kraniet . Bruge magt fra en knytnæve eller stump genstand at gøre angriberen unconious .

7 .
På hals starter i front kigge efter den bløde del lige under Adams æblet . Brug kun én finger og skub , og derefter ned . Dette medfører en chokerende og slip . Men ikke en masse skader .
8 .
På hver side af halsen arterier transporterer dine primære blodtilførslen til hjernen . Strejke disse to arterier hårdt , og det vil medføre en øjeblikkelig sort ud . Dette vil give dig tid til at bevæge sig væk fra situationen og faren .

gode råd og advarsler • aldrig bruge disse strejker , bortset fra at forsvare dig selv .
 • Når du forpligte sig til en strejke sigte på mindst 4 inches længere end dit mål . Dette vil være din følge op .
 • Hold slående , indtil du er ude af fare . Et strejke er aldrig nok , når du kan anvende mere .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.