hvordan man får certificeret som en Clinical Research Associate

Sponsorer foretrækker certificerede fagfolk, der arbejder på deres kliniske forsøg . Konkret fokus er på Certified Clinical Research Associates ( CRA ) , fordi så meget af det kliniske forsøg succes er baseret på CRA 's overvågning evne . En dårlig overvågning job kan koste en sponsor betydelig økonomisk tabt samt en stor forsinkelse i at få det undersøgte stof produkt på markedet. Kom certificeret gøre dig skille sig ud fra de andre . Det er især nyttigt, hvis du ikke har mange års hands -on erfaring at tilbyde , og det er en forhandlingsobjekt for en god løn . Denne artikel vil fortælle dig , hvordan du får din certificering , så du kan tjene flere penge

Du skal bruge: .
Grundlæggende kendskab til god klinisk praksis
Computer .
Internetadgang .1 .
Tag et genopfriskningskursus Good Clinical Practice ( GCP ) Kursus
Overvågning er mere end at sikre protokollen følges. Overvågning handler om at sikre god klinisk praksis følges , uanset om det er føderale , statslige , lokale eller internationale standarder . For at sikre at reglerne følges, en god Clinical Research Associate er bekendt med gældende love og retningslinjer . Se ressource nedenfor for adgang til online uddannelse klasser , herunder en GCP praksis test , for at hjælpe med at forberede dig til eksamen .
2 .
Deltag i en professionel organisation og netværk .

Flere organisationer giver fremragende seminarer, der kan forberede dig til certificering . Mange af dem , ligesom Association of Clinical Research Professional ( ACRP ) og Society of Clinical Research Associates ( Sokrates ) har lokale filialer , hvor du kan deltage i seminarer og netværk med kolleger for en masse mindre end at deltage i et nationalt møde . Derudover ACRP tilbyder CRA eksamen . Sokrates tilbyder en Certified Klinisk Forskning Professional eksamen som gælder for nogen i den kliniske forskning erhverv , herunder dokumentation eller lovgivningsmæssige associerede virksomheder og administrative medarbejdere , der bistår med myndighedsopgaver . Begge certificeringer er respekteret i den kliniske forskning branchen . Netværk med kolleger og lære , hvad de gør , og hvordan de håndterer dag- til-dag aktiviteter .

3 .
Lær udstedelse
organisationer kræver et vist antal års erfaring og uddannelse før de tillader dig at tage eksamen . Derudover kan du blive bedt om at give anbefalingsskrivelser fra dig vejleder eller jævnaldrende. Alle organisationer kræve bevis for din erfaring og uddannelse som en Clinical Research Associate eller i den kliniske forskning på området. Processen tager lidt tid som de gennemgår de dokumenter, der forelægges for at sikre, du er kvalificeret til at sidde til eksamen , derfor er det vigtigt, at du registrerer langt nok i forvejen , så du kan tage testen på test- center valg . Testene er generelt tilgængelige flere gange i løbet af året på forskellige steder .
4 .
Undersøgelse , Practice og derefter studere igen !
I USA , vil du sandsynligvis nødt til at kende de gældende 21 Code of Federal Regulations ud til ICH retningslinjer . Efter at have studeret Good Clinical Practice retningslinjer og forordninger, tage en praksis test for at vurdere din GCP viden . En fremragende praksis prøve med et minimum af 100 spørgsmål kan findes på http://www. wqats. com/Training. html . Omkostningerne er minimale og godt investeringen værd ! Når du har taget testen , vil du have en bedre forståelse om, hvad du " kender " og ikke kender . Brug din tid på at studere de områder , du har ikke ladet den praksis testen . Bagefter skal du være klar til at tage eksamen og blive en Certified Clinical Research Associate .

gode råd og advarsler • Undersøgelse Helsinki-deklarationen , Nürnberg-kodeksen og Belmont rapporten . Lær historien bag hver , og hvordan de var startet.
 • Studie budgetlægning for et klinisk forsøg , og følgende protokol procedurer .
 • Studie beregning narkotika ansvarlighed .
 • Study beregning narkotika doser .
 • De fleste af de eksaminer tager omkring 4 timer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.