hvordan man grøn et fællesskab

Green synes at være ordet for dette nye århundrede , som vi lærer , hvordan vores handlinger har bidraget til den globale opvarmning . Det kommer til at tage en kollektiv indsats for at forsøge at fortryde den skade , der er blevet gjort . Mens ændringerne ikke vil ske om natten, kan communitywide grønnere indsats gør en forskel . Her er nogle tips til grøn et fællesskab
1 .
Tal til folk i lokalsamfundet og spørge dem , hvordan de hjælper miljøet , og hvad ulemper , de ser, såsom mangel på praktisk drop-off steder til genbrug . At få deres input og engagement oppe foran kan hjælpe med at sikre en vellykket gennemførelse af programmet.
2 .
Montér en communitywide indsats for at følge EPA 's Green EF-rammebestemmelserne ( se Resources ) . Vurdere din samfunds styrker og svagheder , gøre forudsigelser er baseret på de nuværende tendenser , udgør en vision erklæring og derefter foretage en handlingsplan .

3 .
Se bevilge penge til grønnere indsats , der kan være tilgængelige via det offentlige .
4 .
Arbejd med din lokale planlægning bord tilskynde smart , strategiske vækst i modsætning til spredning af boliger udviklinger, der kan stamme fællesskabets ressourcer . Tilskynde grønne områder til at tilføje værdi til samfundet i stedet for mere fortovet .
5 .

nedladende lokale frugt -og grøntsager står i stedet for købmand , der er mest sandsynligt at importere nogle af de producerer . Kom alvorligt med at købe lokale midler at vælge frugt og grøntsager kun når de naturligt i sæsonen i dit område .
6 .
Tilskynde skoler til at skære ned på motoren i tomgang for skolebusser . Dette er en unødvendig og potentielt skadelig spild af en værdifuld ressource .
7 .
Få de lokale medier , der er involveret til at fremme den grønne indsats . Aviser kan tillade en ugentlig klumme til grøn snak , da det er så et varmt emne . Tilgang radiostationer og få deres støtte til public service- meddelelser om måder at grønne fællesskabet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.