hvordan man kan finde vej i en dyb skov

Selvom det er dejligt at nyde den store udendørs og i skoven , det er meget nemt at lave en forkert vending, som kan føre til at du fare vild i en dyb skov . Et par færdigheder kan hjælpe dig betydeligt . Hvis du er forberedt , så du kan finde vej ud af en dyb skov . De følgende tips og skridt vil bidrage
1 .
Få den rigtige tankegang . Hvis du er faret vild i en dyb skov , så kan du begynde at føle hektiske , fordi du tror at du skal en eller anden måde finde vej til det sted, hvor du har indtastet skoven . Det er ikke nødvendigt at finde tilbage til hvor du startede , du simpelthen nødt til at finde andre mennesker , der til gengæld kan hjælpe dig med at finde din vej i en dyb skov . Prøv dit bedste for at bevare roen .
2 .
tydeligt den placering , hvor du opdaget du var tabt . Denne måde, hvis du går rundt , vil du være i stand til at fortælle , hvis du dækker det samme område igen og igen . I den dybe skov , tenderer alt til at se det samme, især hvis du allerede er bekymret og måske lidt bange .

3 .
Brug en make- skift kompas til at hjælpe dig med at vedligeholde din retning . Hvis du er iført et armbåndsur med en regelmæssig ur ansigt, ikke digital , kan du holde en pind over timeviseren og undersøge , hvor skyggen falder , uanset dag , nord vil være halvvejs , hvor staven skygge er støbt og de 12 .
4 .
Følg vand . Åer og floder normalt når byer , i de fleste tilfælde .
5 .

Bliv sætte hvis det er mørkt , eller du er såret . Hvis du er faret vild , så er det sandsynligt, at nogen vil blive savnet dig , og det kan sommetider gøre det nemmere at finde dig , hvis du bor på ét sted .

gode råd og advarsler


 • Medbring en fløjte . Denne enhed kan bruges til at få nogen opmærksomhed , hvis du er for langt for dem at høre dig ved at råbe . Brug den universelle fløjten tegn på angst , som er tre eksplosioner på fløjte .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.