hvordan man kan hjælpe nogen, som har en beslaglæggelse

At være til stede, når nogen har et anfald , er en skræmmende oplevelse for alle involverede. Heldigvis , uanset typen af beslaglæggelse , er førstehjælp i disse situationer ikke kompliceret , og alle kan være med til at sikre , at en person , der har en beslaglæggelse er uskadt
1 .
Bevar roen og hjælpe den person, der en beslaglæggelse til underlaget, således at de ikke falder og pådrage sig skader . Placere dem på deres venstre side , således at enhver spyt kan forlade deres mund , og derefter placere noget blødt , såsom en pude eller sammenfoldet jakke , under deres hoved . Efterlad ikke den person eller forsøge at begrænse dem , skal du blot placere dem og vente på beslaglæggelse for at afslutte .
2 .
Tag et øjeblik til at kigge dig omkring personen og flytte alle genstande , der kan skade dem. Skarpe genstande , ting som kunne på dem og møbler bør flyttes et par meter væk .

3 .
Spørg nogen mennesker , der har samlet omkring personen til at forlade , da vågne op fra en beslaglæggelse med en flok mennesker ser er pinligt og foruroligende for den person, der en beslaglæggelse .
4 .
Giv den person mad , vand eller medicin, kun når de er kommet ud af beslaglæggelse og er helt vågen . Og mens mange mennesker tror, at en person , der har en beslaglæggelse kan blive kvalt på deres eget modersmål , placere dem på deres side er den eneste forebyggende foranstaltning, du skal tage . Forsøg aldrig at åbne munden eller placere noget i deres mund .
5 .

Time længden af beslaglæggelse . Hvis beslaglæggelsen varer længere end fem minutter, tilkalde en ambulance . Hvis ikke , skal du blot vente det ud . Når personen vågner , så lad dem vide, hvor længe beslaglæggelsen varede , som de fleste mennesker holde styr for sygejournaler .
6 .
Ring efter en ambulance straks , hvis den person, der en beslaglæggelse er gravid , tilskadekomne , diabetisk eller oplevelser tilbagevendende anfald uden at have genvundet bevidstheden mellem anfaldene .
7 .
Bliv at hjælpe den person , når beslaglæggelse er slut for i mindst 30 minutter . Opkastning er almindeligt , når beslaglæggelse er stoppet , så får en pose eller spand klar .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.