hvordan man kan identificere hageorm

Hageorm er tarm- nematoder , der er almindeligt inficerer hunde og katte , men også inficere 1 /4 af verdens befolkning . I svære tilfælde kan deres blod-sugende fodring vaner forårsage blodmangel og endda død . Fordi de er usynlige for det blotte øje og kan sjældent adskiller sig ved deres symptomer alene , er hageorm bedst bekræftes ved hjælp af et mikroskop

Du skal bruge: .
mikroskop
Veterinær-grade natriumnitrat opløsning ( eller mættet sukker vand ) .
Fækal prøve .
Dias.

Cover slip .


1 .
Vær opmærksom for kløe og udslæt , hvor huden er kommet i kontakt med forurenet jord . De steder, hvor larverne trænger ind i huden med tiden kan blive rød , betændt læsioner på hænder , fødder eller andre kropsdele .
2 .

have taget en blodprøve til påvisning af blodmangel , der medfører af alvorlig infektion , anerkende, men at anæmi kan komme fra andre årsager-og en let infektion med hageorm må ikke forårsage anæmi eller andre genkendelige symptomer .
3 .
at pålideligt diagnosticere infektion med hageorm , opløses en lille fækal prøve i en veterinær-grade natrium-nitrat løsning eller mættet-sukker opløsning. Denne test kræver ikke mere end et fingerbøl fuld af løsning og en fingernegl størrelse fecal prøve , men stigningen disse beløb , som er nødvendige for at fremme nem håndtering .
4 .
Efter fækal forurening har steget til at danne en film på toppen af væsken , skal du bruge et dække slip for at få fat en prøve af filmen , og proeven anbringes -holdige side af dækslet glide nedad på en ren dias .

5 .
Søg slide ved hjælp af både 10x og 100x forstørrelse aflejringer . Nematode æg bør være mest synlig ved større forstørrelse . De vil se ud luftbobler , men med materiale indeni .

gode råd og advarsler


 • Parasitære nematode æg er næsten umulige at skelne så vidt angår art , men heldigvis , de-ormekure behandlinger arbejde på flere arter . En intestinal endoskopi eller andre billeddiagnostiske teknik ville være forpligtet til at udpege de arter, ved at undersøge de voksne orm , og det er normalt kun gøres til forskningsformål.
 • Undgå at røre potentielt forurenede fecal spørgsmål med dine bare hænder , og vask dine hænder grundigt, før og efter udførelse af denne test .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.