hvordan man kan immobilisere en hacker

Uanset om du bor i en travl by eller en stille forstad , er du i fare for at blive offer for kriminalitet . Mænd og kvinder bør både kende grundlæggende selvforsvar teknikker til at beskytte sig selv og afværge en hacker . Der er et par enkle træk, der kan immobilisere en angriber og hjælpe med at holde dig fra at blive offer for kriminalitet
1 .
Kør en albue ind i hackerens solar plexus . Hvis angriberen er bag dig , bolden op din næve og bruge den fulde kraft, din arm for at køre din albue tilbage til hackerens maven . Prøv at sigte lavt , så din blæser ikke er afbøjet af deres brystkassen . Dette slag vil gøre ondt , og banke vinden ud af din hacker , midlertidigt blokeret dem .
2 .
Træd ned på din hackerens vrist med så meget kraft som muligt . Der er mange små knogler og muskler i vristen af foden , og trampet på det hårdt, vil medføre kraftige smerter , der vil gøre din hacker i stand til at gå et stykke tid . Brug hælen af din mund for maksimal effekt og gør det hurtigt, så din angriber ikke har en chance for at flytte sin fod ud af vejen .

3 .
Medbring hovedet tilbage kraftigt og ramte din hacker 's næse . Dette træk er nyttigt , hvis din hacker er i besiddelse af dine arme og ben , og du kan ikke slå med nogen andre dele af kroppen . Gør dette hurtigt , men kraftigt , så din angriber kan ikke flytte hovedet af vejen . Du kan bryde sin næse med dette træk , men i det mindste vil du såre og forvirre ham .
4 .
Knæ din hacker i lysken . Dette træk giver en masse smerte for en mandlig angriber og vil midlertidigt immobilisere ham . Bring dine knæ op i hans lyske , hvis han er foran dig eller på toppen af dig . Hvis du ikke kan nå sin lysken med dit knæ eller han er bag dig , trin eller skifte til siden og svinge lige tilbage og ramme hans lyske med din næve .
5 .

Spray din angriber med peberspray . Peberspray er tilgængelig i dunke lille nok til at passe på din nøglering . Hold peberspray så tæt på dit hackers ansigtet som muligt og direkte sigter til hans øjne. Spray hurtigt , så han ikke har en chance for at banke dåsen ud af dine hænder .
6 .
Jab fingrene i din hacker øjne . Hold fingrene lige og stiv og sigter direkte til begge sine øjne . Hans øjne vil rive op , og han vil være i ekstrem smerte , får ham til at være midlertidigt blind og giver dig en chance for at komme væk .
7 .
Hit din hacker så hårdt, som du kan . Tøv ikke med fordi det vil give ham den tid han behøver for at flytte ind og fjerne dine chancer for at komme væk . Forsvar dig selv uanset nødvendige midler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.