hvordan man kan redde en person , der er faldet ned i en brønd

Når nogen er faldet ned i en brønd , skal du allerstørste ro og beslutsomhed for at få dem ud sikkert . Følg disse trin for at få instruktioner om de bedste midler til udvinding af offeret , dog

Rescue Nogen med støtte


1 .
Bekræft , at offeret er i live . Hvis de er i stand til at råbe , du sikkert kender . Hvis en eller anden grund , det er ikke muligt , efterses dem, så godt du kan . En lommelygte kan være praktisk , da det vil blive mørkt .
2 .
Kontakt myndighederne og fortælle dem , hvad der skete . En mobiltelefon eller nogen troværdig ville være praktisk for dette , da du kan holde offeret virksomheden indtil hjælpen kommer . I USA ,

ringe 911 .
3 . Find noget praktisk . Et reb , eller noget lignende , vil være din bedste satsning , da længden af en gren , vil ikke udvide fra 100 til 500 meter er nødvendige for en redning . Denne dybde er der ikke taget højde for vandledningen , som kan være højere end det, og skabe en følelse af uopsættelighed .
4 .
Lavere hvad du har fundet til offeret , men ikke trække ham op . Du bruger det element at hjælpe ham forsørge sig selv , indtil myndighederne ankommer . Et fald af denne afstand forventes at have forvoldt skade , som kunne forværres med en forkert mand .

Rescue Nogen Uden

Støtte

1 .
Find noget robust i nærheden . De fleste brønde er sunket i jorden , der har fugt i det , så et stort træ , eller i det mindste bør rock være handy . Hvis dette ikke er sandt , kan du nødt til at bruge såvel som en bandage , men du skal kun gøre dette, hvis det vel er bygget op og er robust .
2 .
Bind en cirkelformet genstand , der er robust , men ikke egnet til at skade offeret ved nedslaget , til enden af rebet , så du kan sænke den til offeret . Et eksempel på et objekt ville være en traditionel redningsvest .
3 .

Wrap rebet rundt om robuste objekt . Test din greb og kigge efter eventuelle skarpe kanter , der kan skæres i dit reb og folie ethvert forsøg på at redde .
4 .
Sænk rebet ind i brønden , indtil det er i niveau med offeret . Hvis offeret er i stand til at tale , skal han angive, hvornår han sikrede sig vokalt . Ellers er du nødt til at stole på en skarp slæbebåd til rebet eller en besigtigelse .
5 .
Hent ofret fra brønden ved at trække i rebet i et smidig måde , så man undgår pludselige bevægelser .

gode råd og advarsler


 • Hvis offeret er i stand til, instruere dem i at kigge nedad for at undgå enhver vragrester slående dem i øjnene .
 • Indtast ikke en godt uden at tage din egen sikkerhed i betragtning . Sikker dig selv og , i det mindste , få en gasmaske . Et indåndingsapparat , såsom scuba gear , anbefales . Nå miljøer kan være meget giftige .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.