hvordan man kan reducere , genbruge og genanvende

Ordene til venstre er opført som Genbrug , reducere og genbruge , fordi de passer ind i den grafiske måde. Men en mere hensigtsmæssig ordre er Reducer , Genbrug og Genbrug . Reducere det beløb, vi bruger , reducerer den forbrugte mængde energi og begrænser vores fodaftryk på jorden . Bruger mindre er det første og vigtigste skridt . Når vi har begrænset vores brug , genbrug bør være vores mål . Genbruger poster begrænser mængden af ressourcer forbruges genanvendelse og mindsker virkningen af deres affald på miljøet . Genbrug , det sidste trin , bruger ressourcer . Men det hjælper også til at begrænse mængden af affald påvirker vores miljø

Du skal bruge: .
Dit sind
. Deres ønske om at foretage en ændring.


1 .

Reducer . Reducere kan ske på to måder . Ved at genbruge ( næste trin ) kan du reducere mængden af affald . Kan også reducere det beløb, du bruger ved at tage skridt til at bruge mindre . Bruger mindre energi , bruge mindre produkt , bruger mindre benzin . Med andre ord , være sparsommelige .
2 .
Genbrug . Genbrug kan ske ved at sætte ting vi er fristet til at smide væk til brug i vores daglige liv . Kig efter nye måder at genbruge et element , før du kaster det i skraldespanden . Hvis du ikke kan tænke på en måde at genbruge din vare , kan du tilbyde det til andre mennesker . Freecycle er en global organisation med lokalafdelinger i hvert område . De lokale afdelinger er Yahoo e-mail grupper . Du kan komme online og tilbyde dine elementer til andre . Hvis der ikke er et kapitel i dit område , er det ikke svært at starte en . Der er en Freecycle linket nederst i denne artikel . Madrester kan genbruges ved kompostering og returnere mad til jorden . Dette er en fantastisk måde at gøde din have eller planter så godt.
3 .
Genbrug . Genbrug noget, der ville ende som affald ved at etablere affaldscontainere i dit hjem for genvinding af papir , plast , pap , glas og aluminium . Genbrug reducerer yderligere det affald, vi hver især producerer ved at sætte materialerne igen tages i brug i stedet fylde op lossepladser .

gode råd og advarsler


 • Master hvert trin i rækkefølge.
 • Tag små skridt og ikke forsøge at gøre det hele på én gang . Små ændringer kan have en stor indvirkning .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.