hvordan man kan ringe 911

Der er megen spekulation om udvælgelsen af cifrene 9-1-1 . 9-9-9 blev valgt i 1937 i Storbritannien med New Zealand senere vedtagelse af 1-1-1 systemet , som gjorde opkald let fra en roterende telefon . De tekniske skift overvejelser resulterede i udvælgelsen af 911 i De Forenede Stater . Speaker af salen Rankin Fite gjort det konstituerende 911 opkald til politistationen i Haleyville , Alabama
1 .
Vide, hvornår det er hensigtsmæssigt at ringe 911 , og når det er bedre at kalde den ikke-akut politi og brand -numre . Post ikke-alarmnumre ( for rutinemæssige spørgsmål , information ) i nærheden af telefonen , eller indtast derefter i en mobiltelefon .
2 .
Bevar roen , når du ringer 911 . Husk at trække vejret og tale i en tone , der er forståeligt for de 911 operatøren . Tilbyde så mange detaljer som muligt til 911 operatøren , der kan stille det samme spørgsmål mere end én gang for at kontrollere detaljer .

3 .
tydeligt angive undtagelsestilstand og placering med så mange detaljer som muligt . Vær forberedt på at svar om forholdet til den enkelte ( søn , ægtefælle , nabo ) eller placering ( bosiddende , nabo , køre med) .
4 .
Fortæl operatøren placering og byen af en nødsituation , når du ringer fra en mobiltelefon . Giv så mange oplysninger som muligt om det sted , hvor en nøjagtig adresse er ukendt . Brug vejskilte , vartegn og mile markører til at hjælpe lokalisere .
5 .

Husk, at en 911 erhvervsdrivende kender oprindelsen af en fastnet opkald , men kan anmode en adresse i et forsøg på at bekræfte placeringen . Vær tålmodig og samarbejder om at fremskynde opkaldet . Husk på, at hjælpe normalt afsendes tidligt i 911 opkald .
6 .
Fortæl børnene om brugen af 911 . Forklar , at afsendelse af politi og brand personale er en alvorlig , dyre sag og må kun opfordrede til i nødstilfælde . Forklare følgerne af sjov opkald til 911 .
7 .
Bliv på linjen , da 911 opkald overføres til de rette myndigheder . Ophold på linjen som anvist af den erhvervsdrivende. Forvent at høre en række af klik eller tavshed som opkaldet er overført .

gode råd og advarsler


 • mobiltelefon luftfartsselskaber kræves af FCC at udvikle et system til at hjælpe 911 virksomheder udpege din placering. Reglen er anvendt over tid , så placeringen af alle mobiltelefon opkald kan endnu ikke fastlægges .
 • forkert anvendelse af 911 kan resultere i strafferetlige anklager . Hver stat har love om brugen af 911 , hvoraf de fleste kan føre til fængselsstraf og heftig bøder .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.