hvordan man kan sænke klor niveau

Klor er et desinfektionsmiddel, der i de fleste boliger vandforsyning . Klor styrer mikrober i drikkevandet . Klor kan forårsage øjen -, hud- og nasal irritation . Forbruget af høje niveauer af chlorerede vand kan være årsag til ondt i maven . Et par enkle trin kan fjerne klor niveauer i dit drikkeri og badevandet, mens du stadig få udbytte af det klor behandling til dit hjem vandforsyning
1 .
Fastslå, at klor er synderen . Køb en test kit eller besøge et vandrensningsanlæg butikken for at få dit vand testet . Test af en prøve af din vand vil lade dig vide, hvis klor niveauer eller andre elementer i dit vand er problematiske .
2 .
Installer et kulfilter på dit primære drikkevand kilde . Dette filter vil fjerne klor fra dit drikkevand . Den dårlige lugt af svovl og smagen af vandet vil også forbedre .

3 .
Brug en nedkølet vandrensningsanlæg pitcher . Hæld din almindelige drikkevand i en specielt designet kande, der har et filter i det . Opbevar denne kande i dit køleskab for alle dine daglige behov for vand . En række discountbutikker har flere stilarter og størrelser at vælge imellem.
4 .
Udskift dit brusebad hovedet . Brug et kulfilter brusehoved at fjerne klor fra din badevand . Klor optages i huden ved badning og kan irritere huden . Filteret vil også reducere vægten på din badekar og vægge .

gode råd og advarsler • Husk at klor er ikke helt dårligt . Det tjener et nødvendigt formål . Det dræber de skadelige mikrober i din vandforsyning . Dog kan for meget klor have negative bivirkninger .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.