hvordan man kan skjule det faktum , at du ryger fra dine forældre

Skjule rygning fra dine forældre er en konstant akkord . Du er bange dine forældre vil fange dig på fersk gerning , eller du er bange for at de vil lugte det på dit tøj eller din ånde . Du er bekymret , du får jordet eller har nogle privilegier taget væk . Men der er et par måder at skjule det og undgå straf , hvis du er smart og konsekvent

Du skal bruge: .
Travel størrelse hånd sanitizer
. Gum .
Breath møntanstalter .
Tandbørste og tandpasta .

Stykke chokolade .
Ekstra tøj eller parfume cologne .


1 .
Røg på steder, hvor dine forældre ikke vil finde dig eller på et tidspunkt , du ved, at de har travlt . Et par muligheder omfatter rygning , mens du ved, at de er på arbejde , når de tror, du laver noget andet , som at gå til en film , eller når du er ude på en vens hus . Vælg udendørs eller godt ventileret rum i modsætning til rygning i huset eller bilen .

2 .
Brug hånden sanitizer efter hver cigaret . Lugten af røg er som tendens til at klynge sig til dine hænder og renser fjerner det . En anden mulighed er at vaske dine hænder ofte .
3 .
Skift dit outfit før du går hjem . I det mindste , ændre din skjorte eller spray nogle parfume eller cologne på dig selv . Brug parfume eller perfume sparsomt , da det vil være en død giveaway , at du skjuler noget , hvis du hjem kommer ildelugtende for stærkt .
4 .

Pop et pust mynte eller en pind af tyggegummi i munden godt, før du kommer hjem . Bedre endnu , bære en rejse tandbørste og lille tube tandpasta og børste dine tænder og tunge rigtig god , før du hovedet hjem . Chokolade er en anden mulighed , da det fjerner det røgfyldte lugten godt .
5 .
Vask dit hår regelmæssigt . At tilrøget lugt vil blive hængende i håret , især hvis dit hår er langt .
6 .
Hold cigaretter og lighter på et sted, dine forældre vil ikke se . Stick de lysere i pakningen og skjule den i din bil , under din seng eller fyld i din beskidte tøj bunke , forudsat at du gør din egen vaskeri .

7 .
Lav en mental liste over undskyldninger i tilfælde af dine forældre fange dig . Hvis dine hænder lugter cigaretter , kan du sige din ven bad dig om at holde hende cigaret for hende . Hvis dit tøj stinker , siger, at du var omkring en, der var rygning . Hvis de finder en pakke cigaretter , så fortæl dem , at en ven forlod dem der .

gode råd og advarsler


 • Undgå rygning på offentlige steder som dine forældre eller deres venner er mere tilbøjelige til at fange dig . Absolut ikke ryge på skolens grund .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.