hvordan man kan stoppe trangen fra ikke ryge

Rygning afhængighed er kompliceret , og cravings ikke kommer fra ét sted. Når vi op med at ryge , vi er nødt til at beskæftige sig med både fysisk og psykisk afhængighed . Ikke alene har vi nyder den handling af rygning , men vi har også forbinder det med sjove relationer eller aktiviteter , afstresning og afslapning . Nikotin tyggegummi , vil hjælpe , men stoppe med at ryge hjælpemidler er ikke nok . Med succes at overvinde cravings , er det nødvendigt at ændre dine vaner

Du skal bruge: .
Nikotin tyggegummi


1
Prøv en nikotin lozenger eller tyggegummi sådan . som Nicorette . Ikke blot vil dette give dig en dosis nikotin til at tage brodden af din NIC fit , men det vil også virke som en delvis erstatning for den handling af rygning , fordi tyggegummi giver din mund noget at gøre ,

2 .
Brug en enkel meditationsteknik at falde til ro din krop . Når du får en trang , sidde ned og tømme dit sind . Træk vejret ind og ud , langsomt og dybt flere gange, indtil du føler dig roligere .
3 .
Tag en meditation klasse . Udvikle en dybere forståelse af meditation vil hjælpe dig med at overvinde rygning .
4 .

Tag en hobby , eller dykke dybere ind i det, du allerede har . Når du er pakket ind i noget , du elsker at gøre , det cravings er langt mindre tilbøjelige til at genere dig .
5 .
Fjern dig selv fra aktiviteter, som du forbinder med rygning . Hvis du altid ryge, når du går til baren, for eksempel ved at afslutte gå ud til baren indtil din trang stilne af.
6 .
Exercise. Når du får en trang til en cigaret , gå på en rask gåtur eller ud for en jog .

7 .
Hold dig travlt . De fleste mennesker synes , at cravings ramt , når de sidder rundt , gøre noget . Ved at fylde dit liv med en række aktiviteter , kan du holde trangen på afstand .
8 .
Prøv stoppe med at ryge hypnose . Mange mennesker er blevet hjulpet til at overvinde cigaret cravings gennem hypnose .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.