hvordan man kan styrke din intelligens

Hjernen er meget lig en muskel . Ligesom musklerne , også hjernen behov den rigtige form for motion og ernæring . Jo mere du bruger din hjerne i den rigtige retning , jo mere vil du forbedre din evne til at fokusere og tænke skarpt . Tværtimod , hvis du fodre din hjerne den forkerte kemikalier du vil skade dens funktion og din tankegang evner
Nedenfor er 5 nemme teknikker til at udtrække en lidt mere af kreativitet fra din grå celler

Du har brug for . :
intelligens , god hukommelse .


1 .
1 . Undgå Watching TV : Det er måske meget svært at overbevise folk om . Mange mennesker inklusive mig selv elsker at bare sidde foran fjernsynet. At se TV er slet ikke produktive. Det hverken øger din mentale kapacitet eller genoplader din hjerne . Det er meget lig at have alle energiprodukter drænet ud af din hjerne uden at høste fordelene af motion .
TV gør du føler dig træt efter et par timer . Synes du ikke ? Ondt i øjnene og tørster efter hvile , når du ser TV i lang tid . Du er ikke tilbage med noget energi og motivation til at læse en bog .
En god måde at slappe af , er at læse en bog . Hvis ikke en bog , så lytte til musik er en rigtig god idé at slappe af . Når det i selskab med venner og familie få en snak med dem i stedet for at se fjernsyn . Dette vil udnytte dig tankerne mere , end når man ser fjernsyn .

2 .
2 . Træn : Tidligere plejede jeg at tro, at læse en bog er mere nyttigt end motion. Men over tid indså jeg, motion er mere nyttigt , da det hjælper dig med at lære mere i det lange løb . Et værk ud er en god måde at rense din krop og forynge den . Du vil opdage, at motion hjælper dig med at fokusere i længere perioder af gangen.
3 .
3 . Læse bøger , der stimulerer tænkte: Fiction er hvad de fleste foretrækker at læse , men det er næppe hensigtsmæssigt for at øge tankeproces . Læse bøger , som er mentalt udfordrende vil hjælpe dig med at forbedre din evne til at læse og skrive . Klassikere vil forbedre dit ordforråd til at tænke på engelsk og kan endda ændre mønstret for dine tanker . Aldrig ignorere de ord , du ikke forstår . Ser op til deres betydninger . Også sætte alle dine anstrengelser med at forstå stykker , som synes kompliceret . Læse dem igen og igen for at forstå den fulde dybde . Dyrke denne vane , og du vil snart være i stand til at forstå noget kompliceret.
4 .

4 . Søvn tidligt , Rise Early : Utilstrækkelig søvn er den vigtigste årsag til at folk ikke er i stand til at fokusere i længere perioder . Sove tidligt og stigende tidligt op vil holde dig meget frisk og aktiv . Resterende vågen indtil sent i nat, vil du ende med at vågne op sent og følelse doven . Desuden har du mulighed for at fokusere , vil også tage et hit . Vågner tidligt om morgenen forbedrer din produktivitet og holder dig opmærksom gennem hele dagen .
Hvis du føler dig træt og søvnig , tage en lur , som ikke er længere end 20 minutter. Noget mere vil gøre dig sløv . Kort lur gør forynge dig .
5 .
5 . Finde tid til at introspect : Vi bliver så meget involveret i vores daglige liv , at vi ikke kan finde tid til os selv . Koncentration reducerer . Find tid hvor i du er alene og kan tænke om spørgsmål . Dette vil hjælpe med at organisere dine tanker og du kan prioritere dine opgaver og pligter . Du vil være i stand til at gøre det klart skære beslutninger og fokusere på de vigtigste spørgsmål . Du rodet sind vil være en meget mere klar , og du vil vide , hvorfor du gør aktiviteter , når du udfører dem

gode råd og advarsler


 • Anbefaling : . Jeg er sikker på at du sætter pris på de teknikker , som jeg har foreslået ovenfor . Husk , det er oftere, at ting som lyder enkelt tur til at være mest relevante . Det afgørende del er at gennemføre dem i længere perioder . Følg over 5 og jeg er sikker på at du vil øge din mentale evner og evnen til at gengive , hvad du har drukket . Fra tid til anden teste din intelligens , du kan tage vores IQ test for at vurdere dine fremskridt .
 • Alle sagt og gjort , er jeg ikke rådgive , at du gør yoga eller synge nogle mantra . Enhver teknik , der giver dig mulighed for at sidde alene og synes er godt . Personligt foretrækker jeg taler en lang tur helt alene . Eksperimentere og afprøve nye metoder til at finde ud af, hvilken en der passer dig bedst .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.