hvordan man op med at ryge naturligt

For nogle mennesker er rygestop en monumental opgave , mens andre kan tage det eller lade være , og har ingen problemer med at give det op . Mennesker forsøger at forstå psykologien at stoppe uden at opdage , at det koges ned til én enkelt ting : Du er nødt til at ønsker at holde op . Folk, der har en stor vanskelighed virkelig ikke ønsker at stoppe med at ryge . De tror patches , gummer , og piller vil tvinge dem til at stoppe , så beslutningen er ude af deres hænder . At sætte det i sin simpleste form , hvad der er mere let end til "ikke " gøre noget ? Det er et spørgsmål om at tage personligt ansvar og kontrol , og når du kan komme overens med denne omstændighed , er det ganske let at stoppe med at ryge .
1 .
Spørg dig selv , hvis du virkelig ikke ønsker at ryge længere, og , mere vigtigt, give dig selv et ærligt svar . Husk , du kan ikke narre dig selv .
2 .
Efterlad et par cigaretter i den sidste pakke , du røget og har det med dig hele tiden . Dette kan synes i modsætning til , hvad du forsøger at gøre , men pointen er , ved at have dem og ikke at ryge , bliver du beføjelse , fordi du ikke er rygning , fordi du gør dette valg .

3 .
udfylde hullet . Rygning er en vane , og når du afslutter en vane , skal du erstatte det med en anden . Det er derfor de fleste mennesker tager på i vægt , når de holder op med at ryge . Vælg en anden sundere vane at erstatte rygning såsom tyggegummi sukkerfrit tyggegummi eller mellemmåltider på rå sprøde gulerødder eller andre grøntsager .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.