hvordan man op med at ryge

Er du klar til at stoppe rygning ? Eller er du spekulerer på, om du kan ? Denne artikel vil hjælpe dig med at lære

Du skal bruge: .
dig selv og en vilje til at stoppe nu!


1
vide , hvor meget man ryger . . Har du ryger en pakke om dagen ?
2 .

lad os sige du ryger en pakke om dagen . Du bør tage 5 cigaretter ud af at pakke denne første day. Now den første dag, du er fem cigaretter mindre .
3 .
Så behøver du ikke gå igennem trækker bare røg 5 mindre cigaretter hver dag for omkring en uge . Efter din første uge , tegne 3 flere cigaretter . Røg tre mindre per dag i en uge .
4 .
Den næste uge , bør du tage ud 2 cigaretter , og gøre det for omkring en uge. Nu du er nede på en halv pakke ! ( Hvis du ryger mere end en pakke om dagen , lave dine egne forlade plan, der vil arbejde for dig ) .

5 .
Nu hvor du er nede på halvdelen af , hvad du bruger til at ryge , Bør du gå tale med din læge om en recept , der kan hjælpe dig gennem alle trækker du måtte have .
6 .
Fortsæt med at skære ned på cigaretterne , indtil du ikke længere ryger . Du kan få brug noget for hånden og munden vane så godt, og jeg er sikker på at du ikke ønsker alt for meget mad . Du bør indtage dine hænder så meget som du kan , så prøv havearbejde , rengøring omkring dit hus , og bare blive aktive . Hvis du bor aktiv , det betyder, at du kommer til at tørster mindre .
7 .

Når du afslutter , tager de penge, du bruger til at bruge til en pakke om dagen , og lægge det væk . Gør dette i et stykke tid , indtil du har nok at belønne dig selv med noget særligt .

gode råd og advarsler


 • Tal med din læge

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.