hvordan man overlever ly leve efter en tornado

Efter du overlever en tornado , kan du tror at du kan overleve noget . Det vil sige, indtil du kommer til krisecentret , der forventes at være dit hjem i mindst et par dage . Bor i nært hold med fremmede vil sikkert få dig på nerverne . Det er dog vigtigt , at du bruger denne tid til at få støtte fra andre overlevende og give støtte til dem, der har behov for det
1 .
Medbring din egen seng med dig til ly, hvis det er muligt. Dette vil tillade dig at have en mindre komfort fra hjemmet . Som en bonus , vil du sandsynligvis sove nemmere at vide , at senge er blevet brugt af kun din familie , siden det sidst var vasket .
2 .
Vær tålmodig og forståelse . Sikker på, vil der skrigende baby , og den dame , der konstant taler til dig irritere dig . Det er vigtigt for dig at huske , at de andre mennesker på krisecenter er lige så irriteret som dig, og ønsker at være hjemme lige så meget som dig.

3 .
Prøv at finde ting til at besætte jeres børn . Det er meget nemt for børn at kede sig . Du kan have til at få kreative til at holde dem glade . Mange yngre børn er glade for at spille med bokse . Større børn kan lave imaginære byer ud af de fælles emner fundet på krisecenter som barnesenge og tæpper .
4 .
Respekter andre mennesker på krisecenter . Prøv at holde din stemme ned, når du taler . En masse mennesker at tale i normal toner kan få højt . Gør dit bedste for at forblive clean . En person med dårlig hygiejne kan gøre alle andre på krisecenter elendigt.
5 .

Følg reglerne for husly . Nogle af de regler, der kan synes fjollet eller dum . Det er stadig vigtigt at følge dem , fordi uden regler , vil læ blive kaotiske .
6 .
Hjælp , når du kan . Hvis alle de overlevende på krisecenter hjælpe omkring krisecentret med ting som madlavning og rengøring , vil tiden gå forbi hurtigere og læ vil være et mere behageligt sted .
7 .
Del dine emner . Hvis du har en ekstra tæppe , pude eller et andet emne , dele med dem , der var ude af stand til at inddrive disse forsendelser fra deres tornado ramte hjem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.