Sådan opdager lus æg

Hovedlus er et almindeligt problem i børn i alderen 3 til 12 . Mens de udgør nogen alvorlig sundhedsrisiko , kan de yde et hovedbund kløende og betændte og er ekstremt smitsom . Hovedlus formere sig hurtigt , så det er vigtigt at handle hurtigt , når du får øje på tegn på dem

Du skal bruge: .
lommelygte
Forstørrelsesglas .
Hår Dyer.1 .
Kig efter små ovale specs på størrelse med en lille sandkorn . Lus æg er normalt enten hvid eller lys brun . De klækkes i en uge, så prøv at få øje på dem hurtigt .
2 .
Undersøg hovedbund og hår skakter tæt på huden . Lus lægge æg på hår aksler tæt på hovedbunden . Laver små dele i håret for at få et kig på hovedbunden og i bunden af håret akslerne .
3 .

Brug et forstørrelsesglas og et kraftigt lys til at spotte lus æg . Med håret skiltes , glans en lommelygte direkte på den del og forstørre området med et forstørrelsesglas .
4 .
Spot lus æg ved hjælp af en hårtørrer . Livet æg kan ligne skæl , hvilket gør det svært at skelne mellem de to . Føntørre håret og se , om de små hvide eller lyse-brun specs flytte . Skæl vil blive blæst væk , men lus æg bliver siddende i hele håret .
5 .
Søg omkring ørerne og halsen for lus æg . Lus foretrækker at lægge deres æg på varme områder af hovedbunden .

gode råd og advarsler


 • Hvis du bestemme dit barn har lus , skal du kontakte sin skole . De skal kontrollere andre studerende til lus og forberede et muligt udbrud .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.