hvordan du beskytter dine værdigenstande fra et jordskælv

Dine værdigenstande behøver ikke at få brudt under et jordskælv . Her er nogle tips om , hvordan du forbereder din hus , før et jordskælv , så du ikke står tilbage med alt smadret på gulvet
1 .
I jeres køkkenskabe er fade og glas , der med en stor nok " shaker " kan bringe alle de retter og briller brasende ned på gulvet . Installation af et barn lås på din top kabinetter kan forhindre din retter fra at falde ud , da lågen vil ikke svinge åbne under et jordskælv .
2 .
Der er et produkt på markedet , som du kan købe kaldet Quake Secure , der er en kit , der følger bunden af din samleobjekter . Påfør en lille smule til bunden af din figur , og det vil sikre den til et bord eller glas hylde , og det vil ikke vælte .

3 .
Sørg for at din bogreol 's er fastgjort til en væg . De fleste højere bogreol 's , TV-kabinetter og høje kommoder kommer med en rem . Gjorden er fastgjort til bagsiden af dine møbler og den anden ende er fastgjort til væggen . Dette holder dine møbler vælter under et jordskælv . Hvis du ikke har en , kan du finde dem på ethvert hjem og havecenter . Et L beslag fungerer også . Glem ikke murankre , som hvor du har dine møbler , kan der ikke være en hankat .
4 .
Sikker dine apparater . Dit køleskab er en anden høj post , at med en stærk nok quake , kunne vælte spilde alle dine dagligvarer . Mens din på det , gå videre og sikre dit komfur og sørg for at det er fleksibelt linjer . Du ønsker ikke at ryste væk fra væggen og har en gaslækage .
5 .

Heavy spejle og billeder kan komme ned under et jordskælv . Kontrollere, at de er sikre og har den rette mængde skruer for at holde dem op og holde dem fra at svinge .
6 .
Sørg for, at glasset objekter i dit badeværelse står bag frysere , der har børns sikkerhed låse på dem . Hvis ikke , læg dem i en plastikbeholder eller fjerne dem fra badeværelset .
7 .
Din elektronik , så som din computerskærm , printere og TV burde være sikre . Brug stropper til at sikre dem til tabeller .

8 .
Installer afsats barrierer på åbne hylder . Selvom de er sikret til væggen , kan dine værdigenstande komme ryste . For bøger og større elementer, du ikke har brugt kit på , sætte en afsats barriere . Sikrere endnu , flytte alle dine tunge genstande til bunden hylderne .
9 .
Endelig lukke alle dine nuancer og gardiner natten . Hvis et vindue splintrer , vil gardinerne hjælpe indeholde glasset til et område .

gode råd og advarsler • Gør det nu . Statistik siger, at hvis du venter , vil du aldrig gå tilbage og gøre det .
 • Glem ikke bornholmerure .
 • Walk omkring dit hus og omhyggeligt se på alt det , der kan vælte .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.