hvordan du får dine grønne videre med genbrugelige indkøbsposer

Du har set andre bruge dem , har du set dem til salg , og du er nysgerrig , hvordan du får dine grønne videre med genbrugelige indkøbsposer . . Spørg ikke dig selv, hvis det vil gøre dig til at se dum . Der har indlæst dage af " Go Green Initiative ", det kan kun gøre dig til at se åleglat . Andre vil vide, at du holder af-. og de vil være dem, der føler fjollet for ikke at tage skridt til at reducere, genbruge og genanvende
Lad os se det i øjnene , er plast fremstillet af olie , og olie er pebret ! disse dage , så hvis vi alle gør vores del til at bruge mindre af det , vil vi være mindre afhængig af andre lande for olie , og vi bare kunne se de gaspriser kommer ned

Du skal bruge:
Desire til at gøre din del for at stoppe unødvendige affald .
.
Ønske om at lære dine børn at hjælpe med at bevare denne Jord for sig selv og din kommende generationer .
.


1 .
" Så hvordan gør jeg . . ? "
2 .
ANMODNING PAPIR . Ja , de stadig har papir poser-du bare nødt til at spørge . Disse er robuste og kan genbruges , så er du velkommen til at bringe dem tilbage , når du vender tilbage til mere shopping . Butikker synes ikke at tænke på , hvis tasker kommer fra en anden butik , enten , så du skal ikke være genert !

3 .
BYOB-Bring Your Own BAG . Let , kompakt , robust genanvendelige poser ( ikke papir ) findes i nærheden af tjek står på de fleste dagligvarer og kiosker for så lidt som halvtreds cents eller en dollar . Hvis du ikke kan se dem , så spørg efter dem ! Jeg har set forskellige størrelser og stilarter , herunder dem med skillerum for at købe vin og nogle, som er isoleret til at holde fødevarer kolde under transport .
4 .
GENBRUG disse plastic poser Du har været AKKUMULERENDE . De fleste dagligvarebutikker har nu papirkurve for dig at sætte din " brugte " plastik indkøbsposer ( glem ikke de producerer tasker , også ! )
5 .

tjek disse STEDER for genbrugelige poser : ( Følgende links er kun til reference , og jeg kan ikke støtte eller anbefale deres produkter eller tjenesteydelser. )
http://www. reusablebags . dk /
www. containerstore. com
http://www. earthwisebags. com/ourstoreRetail. html
http://www. ecobags. com/
. . købe dem håndlavede med karakteristiske stil , på Etsy :
http://www. etsy. com/search_results. php?search_type=tag_title search_query=TOTE

gode råd og advarsler


 • Når du tømmer dine varer , stash poserne tilbage i bilen , så du har dem til næste indkøbstur .
 • konstant behov for at transportere varer til og fra pårørende «eller venners huse ? Børnehave eller skole ? Hold dem poser rundt til de opgaver, så godt!
 • sitet links , der er anført i denne artikel er kun til reference , og jeg støtter ikke nødvendigvis eller anbefale deres produkter eller tjenesteydelser . Jeg kan ikke stå inde for kvaliteten af deres produkter eller forretningspraksis .
 • Jeg anbefaler, at du forskning enhver virksomhed , som du ønsker at gøre forretning med før de går igennem med en transaktion .
 • Genbrugscontainer tasker og etuier er rigeligt i butikkerne , så du skal ikke føle dig forpligtet til at købe on- line , hvis du er utryg ved at gøre det .
 • Nogle tasker er så tynde , at de er tilbøjelige til at rippe , hvis varerne med skarpe kanter , akavet figurer eller store størrelser transporteres i dem . Må ikke blive forstyrret, hvis posen river med normal slitage . Disse poser er normalt kun en eller to dollars .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.