hvordan du udfører " hands kun " CPR

CPR redder liv , og med nogle grundlæggende viden , kan du bidrage til at Chain of Survival . Disse tips er til " Hands Only " CPR og omfatter ikke den gammeldags mund til mund

Du skal bruge: .
telefonen til at ringe 9-1-1
Villighed til at hjælpe nogen .
Klar hoved /ro opførsel .1 .
" Hands Only " CPR er et sæt retningslinjer som svar på undersøgelser, der beviser , at gode komprimeringer er det første skridt i at redde liv . Selv Emergency Respondere bliver bedt om at give to minutter af god komprimering før indgift af luft .
2 .
Hvis du ser nogen kollaps , har nogen ringe 9-1-1 med det samme . Jo før du får lægehjælp , desto større er chancen for overlevelse .
3 .

Sørg for personen på ryggen og åbne deres luftveje ved hjælp af en "hovedet tilt /hage løft " ; manøvre . Den ene hånd på deres hage , en på deres pande , trækker hagen mod loftet .
4 .
Med luftvejene åbnes , "se , lyt og føle . " Place øret i nærheden af deres mund . Se efter deres bryst til at stige , Lyt til lyden af luftbevægelse og føler for luft på øret . Hvis de ikke er vejrtrækning , begynder CPR .
5 .
Find det punkt, hvor ribbenene samles på brystbenet og måle to fingre bredde mod personens hoved . Placer den ene hånd , håndfladen ned , oven på den anden side . Komprimere brystet omkring 1 /3 til 1 /2 afstanden til gulvet . Det lyder som en masse , men du skal flytte , at blod gennem kroppen .

6 .
Fortsæt komprimere brystet med en hastighed på 100 gange i minuttet . Må ikke være foruroliget , hvis du hører en knagende lyd på din første par kompressioner . God CPR har været kendt for at knække ribbenene , men det er også redder liv . Et fair trade i min bog .
7 .
Med " Hands Only " CPR , vil du fortsætte med kompressioner indtil første Respondere ankommer . Hvis du bliver træt , og nogen er villig til at tage din plads , er du velkommen til at skifte ud . Den første , der ankommer enheder skal være der i løbet af 2-4 minutter .

gode råd og advarsler • Må ikke blive forskrækket ved krakning ribben . Det sker , men du kan også gemme deres liv .
 • Brystkompressioner er hurtige , Deep and Hard . Du vil blive træt , så gå ud efter to minutter, hvis det er muligt.
 • Disse tips er blot en retningslinje for at hjælpe næsten alle blive involveret , hvis de ønsker det.
 • Kontakt en lokal CPR uddannelse agentur for mere i dybden undervisning , herunder certificering .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.