hvordan du udfører kompression kun CPR

CPR -eller genoplivningsudstyr , er bedst kendt som en proces mund til mund ventilation . Dog komprimering kun CPR er meget passende i visse circumstances. The bevidstløs offer, der ikke trækker vejret-uanset hvad årsagen denne betingelse-brug for en tilskuer til at udføre CPR , hvis de skal have noget håb om at komme sig efter sikker death. However , frygten for sygdommen udveksling , og af den intimitet der er forbundet med mund til mund kontakt , medfører et stigende antal tilstedeværende til at se på ikke er involveret , snarere end at udføre hjertemassage .
1 .
Kompression kun CPR er en nyere supplement til færdigheder og endnu ikke er optaget i trykte pensum . Selv om CPR læseplanen revideres om nødvendigt hvert 5. år , er resultaterne for komprimering kun CPR var overbevisende nok til American Heart Association til at begynde tilslutte i siden 1. april 2008. Compression kun CPR er kun relevant i specifikke tilfælde .
2 .
Hvis CPR svar er et job forpligtelse , så manglende reaktion kan medføre beskyldninger om uagtsomhed . Men hvis du reagerer på en ulykke som en god samaritaner , så de fleste stater giver dig mulighed for at hjælpe ofret . Tjek din tilstand for forpligtelser , hvis nogen-. at udføre CPR til fremmede , hvis du er uddannet og til stede

3
CPR uddannede respondenter bliver undervist i en kombination af komprimering og åndedrag som metode udføre CPR . Compression kun CPR er CPR uden pause for vejrtrækninger . Dybest set , efter vurdering af offeret og ringer 911 , presse hårdt , push hurtigt på omkring hastigheden på 100 kompressioner per minut . Fortsætte med at give komprimeringer uden pause for vejrtrækninger .
4 .
Ikke alle ofre opfylder kriterierne for komprimering kun CPR . Børn og spædbørn for eksempel , kræver stadig CPR herunder åndedrag som oftest deres spørgsmål er udløst af respiratoriske ( åndedræt) fiasko. Compression kun CPR er kun for voksne , og mere specifikt for voksne , hvis kollaps dig vidne til. Så hvis du bliver kaldt til en scene , hvor CPR er en passende reaktion , og du ikke overholder offeret sammenbrud , så ifølge Dr. Gordon A. Ewy af Sarver Heart Center ved UA College of Medicine , er konventionel CPR med vejrtrækninger stadig anbefales . Observere offeret sammenbrud udelukker respiratoriske komplikationer , der udløste sammenbruddet , såsom røg indånding drukning og andre ikke-kardielle komplikationer .
5 .

Hvis det er muligt , have en anden ringe 911 , mens CPR er udført af den uddannede person . Hvis der ikke er en anden , ringe 911 , og derefter begynde at CPR . Husk , at formålet med denne artikel er ikke at lære dig at udføre CPR , men at supplere din træning med opdateringen til komprimering kun CPR .

gode råd og advarsler


 • CPR er en specifik færdighed sæt , der kræver hands -on træning og certificering . Forsøger at replikere noget set i fjernsynet , ikke kvalificerer nogen til at udføre CPR på et offer. Compression kun CPR vil sandsynligvis øge chancen for CPR at blive udført af tilskuere , og tilskynde andre til at overveje at lære CPR , når de måske ikke har valgt at på grund af frygt for at skulle udføre mund til mund vejrtrækning .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.