hvordan man behandler et offer med vejrtrækningsbesvær

Ulykker samt medicinske tilstande kan hæmme en persons evne til at trække vejret roligt . Når rendering førstehjælp , er det vigtigt at overholde ofrets symptomer og straks tage skridt til at hjælpe . Huske på nogle vigtige retningslinjer bør du har brug for at hjælpe et offer med vejrtrækningsproblemer
1 .
Vurdere scene at fastslå årsagen til problemet . Du skal gøre førstehjælp under forsigtig med ikke at skade en ulykke offer yderligere . Ring til 911 Emergency Services og begynder at hjælpe offeret .
2 .
Tjek luftvejene af en ubevidst eller semi-bevidste offer for en forhindring. Løsn stramtsiddende tøj , mens udkig efter skader .

3 .
forsegle alle sår på halsen , brystet eller ryggen med plast wrap , gummi fra en regnfrakke , en vandtæt vindjakke eller noget, du kan finde det vil forhindre en punkteret lunge fra suge luft gennem et sår .
4 .
berolige ofret, hvis de er bevidste og spørge dem, hvis de har en medicinsk tilstand . Se efter en astma inhalator i deres ejendele eller på deres person . Kontroller håndled og hals på offeret for en medicinsk armbånd eller kæde .
5 .

Assist en bevidst offer for en semi-siddende stilling , men flytte dem ikke mere end nødvendigt , især hvis de er et offer for en bilulykke .
6 .
Udføre Heimlich manøvre på en person, der har en blokeret luftvejene ( se Resources ) .
7 .
Udfør genoplivningsudstyr , der almindeligvis omtales som CPR , om et offer, som er stoppet vejrtrækning .

8 .
Hold offeret roen . Modstå give vand eller mad til en person med åndedrætsbesvær , selv om de anmoder nogle .

gode råd og advarsler


 • Udføre grundlæggende førstehjælp , efter at offeret trækker vejret en gang igen . Altid adresse vejrtrækning første og andre skader næste .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.