hvordan man beskytter kæledyr fra et jordskælv

De fleste af os kender det grundlæggende i , hvordan du beskytter vores os selv og vores menneskelige familiemedlemmer fra et jordskælv-men kan ikke være helt sikker på hvordan man kan beskytte furry , firbenede dem . Her er nogle kæledyr tips til før, under og efter Jorden ryster

Sådan Forbered Kæledyr for en Earthquake


1 .
Hold en krave med nuværende ID-tags på dit kæledyr til enhver tid i tilfælde et jordskælv opstår, og dit kæledyr løber væk , eller du er nødt til at evakuere . Overveje at få dit kæledyr mikrochip så godt. Mikrochips giver ekstra forsikring i tilfælde af, tag falder af. De fleste krisecentre og dyrlæger har en anordning til scanning mikrochips .
2 .
Er de nødvendige nødhjælp kæledyr leverancer på hånden . Hvis du bliver nødt til at evakuere , vil dit kæledyr nødt til at gå med dig . Forsyninger bør omfatte : en god transportkasse , om en måneds forsyning af vand på flaske , pet food , og dit kæledyr periodiske medicin , en robust snor , seletøj , halsbånd , tæpper og en yndlingslegetøj . Til katte , så sørg for at der er ekstra kuld . Også har på hånden dit kæledyr medicinske journaler , herunder bevis for vaccinationer , som er nødvendige i tilfælde dit kæledyr skal opbragt. Hold et billede af dit kæledyr i din pung i tilfælde af dit kæledyr bliver tabt .

3 .
Forbered et kæledyr førstehjælpskasse , som bør omfatte de grundlæggende , såsom antibiotisk salve , hydrogenperoxid , Q-tips , bandager , gaze puder , rulle klud, termometer , pincetter , instant kold pack , klude /gummi rør til en årepresse og en førstehjælp bog . Der er også bærbare kæledyr nødsituation kits , som du kan købe .
4 .
Udarbejde en oversigt over kæledyrsvenlige hoteller /moteller uden for dit umiddelbare område , samt dyreinternater , dyrlæger og boarding faciliteter, der kan midlertidigt bord kæledyr under et jordskælv eller andre katastrofer . Internettet er et godt sted at søge disse faciliteter . Kæledyr 911 og Pet Harbor er gode websites for at kontrollere en komplet liste over krisecentre . Derudover Kæledyr 911 lister 24- timers skadestue dyr hospitaler i dit område og de omkringliggende områder ( se Resources nedenfor ) . Se også med venner og slægtninge, der kan være i stand til at passe dit kæledyr .

Sådan beskyttes Kæledyr under et jordskælven .
Hvis et jordskælv rammer , og du har en baggård , straks åbne din bagdøren . Dyrets første instinkt vil være at løbe ud , og du bør gøre det samme . Det er generelt mere sikkert at være udendørs end indendørs under et jordskælv , medmindre du er i nærheden bygninger , ledninger eller andre genstande , der har potentiale til at falde . Hvis du ikke har en gård , så prøv at snor op dit kæledyr så hurtigt som muligt og gå ud af hoveddøren . Derfor er det en god id¨¦ altid at holde snor inden for rækkevidde . Hvis du ikke kan nemt slippe ud, bliver inde og krølle op i fosterstilling ved siden af en seng , sofa eller en stor stol og væk fra vinduer , hængende glas og tunge genstande , der kan falde . I modsætning til populær tro , aldrig gå i dækning under genstande som skriveborde , og prøv at holde din hund fra at gøre det samme . Når bygninger sammenbrud mennesker og kæledyr, der får under genstande som skriveborde er ofte knust . Hvis du kører i en bil med dit kæledyr , komme ud og ligge eller sidde ned ved siden af bilen med dit kæledyr på en snor eller med transportkasse på din side .
2 .
Dyr har evnen til at fornemme jordskælv i forvejen . Under og efter skælvet dit kæledyr vil være yderst nervøs og følsom over for lyde . Du kan berolige dit kæledyr ved at tale og handle roligt .
3 .

Hvis du ikke er hjemme , når et jordskælv rammer , har en nabo , i nærheden ven eller slægtning kontrollere dit kæledyr og fjerne dit kæledyr , hvis forholdene er usikre .

Sådan beskyttes Kæledyr efter et jordskælv


1 .
Hold godt øje med dit kæledyr , så han ikke kører ud under en aftershock eller blive tabt på grund af hans velkendte vartegn og lugter ændres. Hvis det er nødvendigt , at holde dit kæledyr behersket .
2 .

Hvis dit kæledyr er ude i gården , så sørg for der er masser af køligt vand , mad og skygge . Husk på dit kæledyr kan være for stresset til at spise det samme .
3 .
Hvis du ikke har andet valg end at forlade dit kæledyr derhjemme , når du evakuere , skal du sørge for dit kæledyr er begrænset til et sikkert område indeni . Efterlad aldrig et kæledyr lænket udenfor ! Lad dem løs med masser af mad og vand . Sørg for, at de har adgang til badeværelset og fjerne toilet tank låg og løft sædet , så de kan drikke . Du kan også prøve at fylde karret med vand .

gode råd og advarsler


 • Når man flytter en kat eller lille hund , skal du bruge et tæppe til lettere at transportere og at kue dem .
 • Hvis dit kæledyr løber væk , fil et mistet kæledyr rapport med hver læ inden for en 60- mile radius af dit hjem . Tjek de lokale krisecentre daglige og også søge hjemmesider som Craigslist og manglende kæledyr hjemmesider , herunder petharbor. com og petfinder. com . Du kan også placere annoncer for din manglende kæledyr på disse websites .
 • Hvis dit kæledyr adfærd ikke vender tilbage til normal efter jordskælvet , skal du søge veterinære opmærksomhed . Din dyrlæge kan anbefale , at du konsulterer med et dyr adfærdsforsker eller andre professionelle
 • Hvis dit kæledyr er såret , tilgang langsomt og forsigtigt . hurtige , rykvise bevægelser kan skræmme dine kæledyr . Respekter dit kæledyrs kropsbevægelser til at finde skader og smertefuld pletter .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.