hvordan man bruger solarier

Mange mennesker ville elske at få en filmstjerne tan , men kun få har tid til at gå ud til stranden og tilbringer timer liggende i solen. Med en garvning seng , har det problem løst . Alle kan nu få bronze hud , de altid har ønsket i et par besøg . Der er dog nogle forholdsregler, man skal tage . Denne artikel forklarer , hvordan du sikkert bruger en garvning seng

Du skal bruge: .
Tanning seng
Beskyttelsesbriller .
Tanning lotion .1 .
Vælg en solcenter . Hvis du har et travlt program , kan du vælge en salon , der er tæt på dit hjem eller arbejdsplads . Tale med kassereren om hvilke programmer salonen tilbud og spørge, hvilke ville være bedst til dit formål . Hvis du ikke allerede har bragt din egen , køb garvning lotion på salonen . Vær sikker på at læse etiketter og vælge den passende en til din hud og for det udseende, du ønsker at opnå .
2 .
Gå ind på dit værelse og klæde sig af . Tag så mange beklædningsgenstande , som du er komfortabel med . Nogle vælger at forlade en badedragt eller bikini , mens andre foretrækker at være helt nøgen .
3 .

Generøst anvende lotion til alle områder af din krop med undtagelse af dit ansigt . Åbn låget til solariet og justere evreything til din smag . Sørg for, at din hovedpude er hvor du vil have det og sæt din fan til den ønskede hastighed .
4 .
Sikkerhedsbriller motorbriller , mens du bruger en solariet. Den ultra violette stråler kan forårsage alvorlige skader på dine øjne . Vær sikker på at bære din motorbriller og hold øjnene lukkede for hele tannning periode . Hold dine øjne lukket, indtil solariet slukker .
5 .
Tryk på knappen for at starte garvning . Kom ind i sengen og luk låget . Hold dine briller på , indtil solbadet er færdig .

6 .
Det solbadet er slut , når sengen lysene slukkes. På dette tidspunkt kan du åbne dine øjne . Åbn låget og komme ud af solariet . Fjern din beskyttelsesbriller og forsigtigt tørre dig ned med et håndklæde . Sæt dit tøj på igen, og sørg for at tjekke for eventuelle personlige ejendele , inden de forlader lokalet .
7 .
Tryk på knappen starter maskinen .
8 .

Når maskinen slukkes , betyder det, garvning er færdig . Du kan nu tage brillerne og få dit tøj på igen .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har langt hår , kan du ønsker at sikre det i en hestehale .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.