hvordan man forberede sig på en zombie angreb

I tilfælde af en zombie angreb , skal alle til at være forberedt , hvis de vil overleve . Hvis du har forberedt på forhånd , så har du en bedre chance for dig og din families overlevelse

Du skal bruge: .
våben
Hammer .
Negle.
Bestyrelser .

Dåsemad .
Flaskevand .
Ekstra tøj .
Tæpper.
Gode løbesko .

Kommentarer med fornuft .


1 .
Sørg det sted, du har valgt at skjule sig i let kan forsvares . Et godt sted er dit eget hjem . Har et par stakke af plader liggende på din veranda , i din kælder eller hvor som helst , som du hurtigt kan få fat . En anden ting du behøver, er et par hamre og flere kasser med søm placeres i køkkenet og i en af de ovenpå værelser . Et godt bordede op hus kunne eneste mellem din familie og en horde af zombier .
2 .

Placer gennem ud dit hus geværer og ammunition . Selvfølgelig er det sikreste sted for kanoner op utilgængeligt for børn og aflåste skabe . Du ønsker det skal være svært for børn at få , men let for dig eller andre voksne . Du ønsker ikke bare pistoler , selv om . Spredes ud i huset skal være et andet våben , såsom flagermus , Pokers , de ulige bue eller to , og hvis nødvendigt , kan du altid bryde en stol op og kølle zombie i hovedet , får det til at dø , igen .
3 .
Hold masser af tæt lukket og uåbnet kander af vand og poser af mad , sammen med dåsemad . Hvis en zombie angreb sker , så kan længere du opholder dig i dit hjem uden at skulle forlade det for at søge føde , jo mindre sandsynligt vil du blive bidt og smittet .
4 .
Det er en god idé også at holde ekstra tøj , tæpper og fornødenheder i en op ad trappen værelse , eller bedre endnu , holde flere poser med et par ændringer af tøj , et tæppe og nogle fornødenheder i forskellige rum . På denne måde , hvis du skulle evakuere fra dit hjem , så du kan bringe nogle ting med dig .

5 .
Køb en god par tennissko og derefter begynde at udøve og løb. Kom i form nu kunne hjælpe med at redde dit liv , hvis du nogensinde er fanget i det åbne , når zombier angrebet .

gode råd og advarsler


 • Zombier er notorisk langsomme , så bruger din sunde fornuft bør se dig gennem en zombie angreb .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.